Normalde Anadolu lisesine atanabildiğimiz için görev de yapabilirsiniz hocam. Ders olmak zorunda değil.
Dersin olmadığı yerde ben nasıl müdür yardımcısı olarak çalışıyorum o vakithocam arkadasım anadolu lisesi müdürü ders yoksa darecilik de yok emin olmadıgınız cevparı burda yazıp milletin kafasını karıstırmayın eger dersiniz eçilmedyse okulda norm fazlası olursunuz ve norm fazlası oldugunuz okulda idareci olamazınız sadece kaymanlık oluru ile görevlendirme olursunuz kadrolu değil....
hocam eger öyleyse çok mutlu olurum ben de müdür yardımcılıgı tercihi yapacagım merkezde ortaokullarda bos norm yok bulundugum yerde ama fazlasıyla -8 tne lise var hem de 3-5 arası normdaDersin olmadığı yerde ben nasıl müdür yardımcısı olarak çalışıyorum o vakitYönetmelik şöyle der. Atanabilir durumda olmak o okul için yeterli. Dersin seçilip seçilmesi önemli değil. Ayrıca idarece normu vardır zaten. Yani Anadolu Liselerinde idarecilik yapabilirsiniz. Dersin seçilip secilmemesi önemli değildir.
Siz bilip bilmeden ne atlıyorsunuz Beyfendi. Emin olmadan cevap yazıyormuşum, milletin kafasını karıştırıyormuşum. Tövbe tövbe.hocam arkadasım anadolu lisesi müdürü ders yoksa darecilik de yok emin olmadıgınız cevparı burda yazıp milletin kafasını karıstırmayın eger dersiniz eçilmedyse okulda norm fazlası olursunuz ve norm fazlası oldugunuz okulda idareci olamazınız sadece kaymanlık oluru ile görevlendirme olursunuz kadrolu değil....
ben beyefendi değilSiz bilip bilmeden ne atlıyorsunuz Beyfendi. Emin olmadan cevap yazıyormuşum, milletin kafasını karıştırıyormuşum. Tövbe tövbe.
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini md yrd olarak tercih edebiliyormuyuz okulda 5 tane bilişim teknolojileri öğretmeni var normalde
oralara ilk kez atanmak mahkeme kararı ile durdurulmuştu en son. Sınavsız puan üstünlüğüne göre atanmaya karşı çıkılmıştı. eskiden sınavla alınıyordu ya... orda daha önceden çalışmış olanlar seçebiliyor diye duydum. Bununla ilgili bilgi için sordum aslında ???Fen lisesi ve sosyal bilimler lisesinde bilgisayar bilimi zorinlu oldu.o yuzden fen lisesine atanabiliriz
mahkeme yürütmeyi durdurma kararı vermiş ama ...?Gecen yil il disina fen lisesi acilmisti tercih yapmistim hatta.demek ki artik sinavsiz gidilebiliyor
O konuda bilgim yok hocam malesefmahkeme yürütmeyi durdurma kararı vermiş ama ...?