ANADOLU LİSESİ BAŞVURU EKRANI HATASI

Kodla Büyü

turkel2001

Aktif Üye
Arkadaşlar martta sınava girip başarılı oldum,

Şimdi ortaokulda çalışıyorum, meslekte 5. yılım, hiç daha önce anadolu lisesinde çalışmadım.

mebbisden giriyorum, başvuru ekranında sadece

Anadolu Liseleri Yeniden Atama
bölümü onun altındada
Başvuru Giriş
kısmına tıklıyorum

Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz.

diyor ve başvuru yapamıyorum.

kılavuzda sınavda başarılı olup en az 3 sene başvuru yapanlar ilk defa atamaya katılabilir diyor,

İLK DEFA ATAMA başvuru ekranı nerede???
Problem nedir anlamadım, nereye başvurmak lazım?

turkel2001' Alıntı:
Arkadaşlar martta sınava girip başarılı oldum,

Şimdi ortaokulda çalışıyorum, meslekte 5. yılım, hiç daha önce anadolu lisesinde çalışmadım.

mebbisden giriyorum, başvuru ekranında sadece

Anadolu Liseleri Yeniden Atama
bölümü onun altındada
Başvuru Giriş
kısmına tıklıyorum

Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane kaydı olmadığından başvuramaz.

diyor ve başvuru yapamıyorum.

kılavuzda sınavda başarılı olup en az 3 sene başvuru yapanlar ilk defa atamaya katılabilir diyor,

İLK DEFA ATAMA başvuru ekranı nerede???
Problem nedir anlamadım, nereye başvurmak lazım?

Heralde klavuzu okumayı o cümleden sonra bıraktınız :D

Hocam sınava girenlerin ekranı daha sonra açılacak. şuanda yeniden atama var. zaten arkadaşlar klavuzu yayınlamış takvime bakarsın.

Hocam benle aynı durumdasın. Bizim ekran ayın 3 ünde falan açılacak.Boşuna arama:)

http://www.memurlar.net/haber/304122/
Doğru olan klavuz da bu oluyor. Meb inki hatalı
Ancak Türkiyede olur böyle bir şey herhalde:)

seyma hocam şimdilik sadece daha önce anadolu da çalışıp sonra düz liseye geçmiş ve tekrar anadolu vs dönmek isteyenlere bazı okullar açıldı. bunlarda boş kalanlar da katılıp toptan açacaklar bize

Evet bende fark ettim şimdi arkadaşlar sonradan olacakmış da uygulama sınavı diye yanlış yazmışlar sanırım.

birde millet kpds puanı falan ekletmiş, sizde varmı öyle şeyler bilgilerinizde?

ben gireli baya oldu o sınava, kaç yıl geçerli acaba?

ben sınava girmedim, tercih etme hakkım yok, merkezden uzak bi ilçedeyim, acaba sınava girmiş olsaydım nereler açık olacaktı diye merak ediyorum :)

BBNET
Geri