Kuzenim almıştı 2004 volkswagen bora 3500$'a, yaklaşık 4 ay önce sattı 6000$'a.cyln' Alıntı:merhaba arkadaslar
amerikaya gitmiş, bilgisi olan veya tanıdıgı olan arkadaslardan öğrenmek istiyorum.
Amerikaya okumaya giden ortalama bir öğrencinin alabiliecegi ortalama bi 2.el araba kaç paradır?
tesekkurler
ev arkadaşım 2 yıldır abd de meb bursuyla yüksek yapıyorcyln' Alıntı:merhaba arkadaslar
amerikaya gitmiş, bilgisi olan veya tanıdıgı olan arkadaslardan öğrenmek istiyorum.
Amerikaya okumaya giden ortalama bir öğrencinin alabiliecegi ortalama bi 2.el araba kaç paradır?
tesekkurler
cyln' Alıntı:tesekkurler arkadaslar...
bi akraba suan YL icin ABD'de... araba almış... ailesi 1.500 $ almıs dedi inanasım gelmedi de nedir ne degildir diye sorasım geldi. bakarsın gelirken bana da bi tane getir der insan![]()
hocam aklımda herhangi bi rakam yok. elemanın burdaki ailesine sordum laf olsun diye 1500$ almıs dediler. inanasım gelmedi. tabi arabanın marka model km si hakkında bilgim yok.polwert' Alıntı:her yazı los angeles ta geçiren biri olarak sizin aklınızdaki fiyat aralığını söylerseniz daha çok yardımcı olabilirim...