aman dikkat Netbilsis siz ide mağdur etmesin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cool_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cool_06

Site Gezgini
6 gün evvel netbilsis.com dan okullar için düzenlemiş olduğu kampanya çerçevesinde alan adı tescili ve alan aldım . Henüz ikisi de aktive edilmedi. kaç kez kendilerini aradığımda bana bir kişinin ismini söylüyorlar ve o beyefendi döndüğünde halledeceğini kendilerinin bu işten anlamadığını söylüyorlar. En son 1 haftalık cayma hakkımı kullanıp paramın iadesini talep ettim. Yine o ismi lazım değil şahıs gelince cevap verebileceklerini söylediler.
Rahmetli V. KOÇ doğru söylemiş " Ucuz mal alacak kadar zengin değilim " diye.

ben o firmanın ücretsiz joomla paketlerini kullandım 3 tane ücretsiz alan aldım anında aktif ettiler
bende alacağım alanı bu firmadan alayım diyodum
bu da elektronik eşya alırkenki sanş gibi mi acaba kimi çok memnun oluyo kimi memnun olmuyo

hocam bahsi geçen şirketi bilmem ama pek tanınmamış ve geçmişi olmayan şirketler bir anda ortalıktan kaybolup gidebiliyor. Emeklerinizin boşa gitmesini istemiyor, müdürünüzün bu site niye açılmıyor, şu niye çalışmıyor diye ikide bir sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız tanınmış büyük şirketlerle çalışın turkticaret hariç.

Bir de dikkat etmek gereken tek insanlı firmalardan uzak durmak; o işten anlayan kişi ortalıktan kaybolduğunda ya da bir sorunu olduğunda muhattap bulamıyorsunuz.

hhtc' Alıntı:
Yanlışın var hocam net bil sis çok sağlam bir firma

Sevgili meslektaşım evet ortalıkta bir yanlış var ama yanlışı yapan ben değilim . Şimdi mail geldi ödenmemiş faturanız bulunmaktadır diye . Gülermisin sabaha mı bırakırsın?

ben kullanıyorum hiç bir sorun yasamadım herkese de tavsiye ederim. demekki her işe bakan biri var. adam yoksa ne yapsınlar.

arkadaş doğru söylüyor bende 5 ocakta yeni bir paket satın aldım. kredi kartıyla ödeme yaptığım halde ödeme yapılmadı uyarısı alıyorum. ayrıca kartımı kontrol ettiğimde paranın çekilmediğini gördüm. başka bir kartla denedim sonuç yine aynı. bugün telefonla aradığımda Tahsin Bey henüz gelmedi ben işe yeni girdim bilmiyorum cevabını aldım. şu an okulumuzun sitesi netbilsis çok memnundum ancak yeni hosting alırken muhatap bulamadım.

maverick07' Alıntı:
arkadaş doğru söylüyor bende 5 ocakta yeni bir paket satın aldım. kredi kartıyla ödeme yaptığım halde ödeme yapılmadı uyarısı alıyorum. ayrıca kartımı kontrol ettiğimde paranın çekilmediğini gördüm. başka bir kartla denedim sonuç yine aynı. bugün telefonla aradığımda Tahsin Bey henüz gelmedi ben işe yeni girdim bilmiyorum cevabını aldım. şu an okulumuzun sitesi netbilsis çok memnundum ancak yeni hosting alırken muhatap bulamadım.
aynen bende 5 ocakta ödeme yaptım bu anlattıklarınızın hepsini bende yaşadım.Tahsin bey ve tugay bey var onlarla görüştüm 5 dk ya 1 saate hemen aktif ediyoruz demelerine rağmen hala aktif olmadı .Bende daha önce 2 okul sitesi yaptım netbilsis le bu sorunları yaşamadım ama şimdi ne oluyo anlayabilmiş değilim...

Demek ki yakında kepenkleri indirecekler. Ne yani bütün firma tahsin bey ya da tugay bey denilen iki kişinin dudaklarından çıkacak lafa mı bakıyor?

ceybal.com dan alın rahat edin hocam hiç problemsiz % 100 anında canlı destek ayrıca bbnet üyelerine uygun fiyat sınırsız mysql sınırsız ftp vs

ben de netbilsisden okul sitesi için alan aldım geçen sene. ;(daol.k12.tr) bu sene yenileyecektim. aradım, tamam diyorlar her seferinde ama sanırım firmanın şu sıralar sorunları var. önceden bu kadar yavaş değillerdi fakat şu sıralar baya bir yavaş çalışıyorlar. memnundum ama böyle giderse bozuşacağız gibi. bakalım.

10-15 gündür bir sorun var sitede...çok iyi çalışıyorlardı ama ne olduysa birden bu hale geldiler...

yazdığım mesaja cevap aldım...Normalde çok iyi çalışırlar,ilk defa bu şekilde bir sorun oldu...ki benim sitemle ilgili hiçbir sorunum yok....

Şu anda yaşanılan sorunların için çözüm işlemi devam etmektedir. Yarın konuyla ilgili olarak tüm müşterilerimize toplu e-posta ve internet sitemiz üzerinden bilgi vereceğiz. Sorun yaşayan müşterilerimizin sorunları da yarın akşama kadar tamamıyla çözülmüş olacaktır.

Aynı durumu ben de yaşıyorum... Ocak ayı içerisinde alan adı yenileme ve hosting ücretlerini eft ile yatırmama rağmen fatura gelmediği gibi mail bildirimleri de gelmeye devam ediyor... Yarın dolacakmış sözde slan adımızın süresi. 7-24 destek telefonları cevap vermiyor, maillere de cevap yazmıyorlar. Geçen hafta ulaşmıştım ve yaklaşık 20 dakika telefonda bekleterek ödeme bilgilerimize güya ulaşmışlardı ve sorun kalmamıştı güya yollayacaklardı okula faturayı ama gelen giden olmadığı gibi sistemde fatura halen ödenmemiş görünüyor. Cepten ödenen bi para olsa lanet olsun diyecek insan da okul aile birliğinin parası olduğu için peşine düştüm. Ya geri ödeyecekler ya sorunu halledecekler. 2 senedir sorunsuzdu ama bu sene rezalet, kimseye tavsiye etmem.

niobeweb.net tek kelime ile heryönü ile çok iyi hizmet veriyor.
Ödeme yapıldığı anda site aktif oluyor.
Destek bölümü ise daha da iyi en geç 10 dakika içinde cevap veriyorlar. Cevapları geçiştirme olmuyor sorununuza çözüm sunuyorlar.
Arkadaşlar tavsiye ederim

daha önce osmanlıhost ile anlamıştı bizim okul. ben atandıktan sonra biraz düzenlemek istedim ama osmanlıhosttan neler çektiğimi ben bilirim. :) sonra tavsiye üzerine netbilsis ten alan adı ve yer aldım. gayet güzeldi. yaklaşık 1 yıldır hatta daha fazladır kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım. sadece son günlerde yavaşlamaya başladı . açıklama yapmışlar düzeltilecektir diye. şahsen genel olarak memnunum ben.

daha önce bir çok kişiye almıştım ve hiç sorun yoktu. Destekleri anında ve tam destek idi. İnşallah düzelirler. Kendilerine ait olan cms türk adresi bir kaç gün öncesine kadar açılmıyordu ama şu an sağlam. Heralde tahsin bey firmayı devretti.

Dün en sonunda telefonla ulaştım ve düzelttik dediler sorunu... öncesinde de aynı şeyi söylemişlerdi, göreceğiz...

bugun bende jooomlam uzantılı için aradım. 2hafta oncesinde başvuru yapmıştım. baktım açılmıyor. tel ile aradım. tamam bakacağız dediler. gene acılmadı. bugun gene aradım bu seferde serverları değiştiriyoruz. ayın 25 ınden sonra tum jooomlam uzantılı ve beklemede olan hostları acacagız diyorlar. bende baktım olacak gibi değil chip dergisinin verdiği webadamdan bir yıllık alacağım akabinde 45 tl zaten okul için ne dersiniz alayım mı sizce?
http://www.webadam.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=198

Sakın bu sorumsuz ve bilgisiz kişileri tercih etmeyin. Firma bile diyemiyorum çünkü ortada bir firma yok. Telefonlara çıkan genç bir çocuktan başka. Meşhur bir Tahsin Bey varmış , fakat gel gör ki ulaşamıyoruz. Zaten yanlışlık burada başlıyor, bir şirkette sadece bir kişi işleri yapıyor, diğerleri bir şey bilmiyorsa o şirket uzun süre devam edemez.
Oysa uzun uzun araştırmıştım, herkes bu firmayı övüyordu. Okul adına bir yıllık host aldım, çok değil iki hafta dayanabildim. Gittim hostgator.com dan başka bir tane host aldım da rahat ettim. Hatayı kendi ellerimle yaptığım için de bu yanlışlığın bedelini kendi cebimden ödedim.

Kısacası sakın almayın diyorum. Oh be, onca stresi bir mesajla üzerinden atmak ta çok iyi oluyormuş.

Bana da aşağıdaki gibi bir mail geldi. Ücretsiz hosting diyordu şimdi ödenmemiş fatura diyor bu ne şimdi anlamadım.

Merhaba yusuf ziya (........),

Gecikmiş Faturanız Bulunmaktadır. Lütfen en kısa sürede ödemeyi yapınız.

Ödeme Methodu: Banka Havalesi

Fatura: 12043
Ödeme Miktari: 0.01TL
Gelecek Ödeme: 11/03/2011

Faturanızı Görmek İçin ;

Hesap yönetimi, problem bildirimleri ve teknik destek için http://www.netbilsis.com adresinden kullanıcı girişi yapabilirsiniz.

Herhangi bir soru ya da sorununuz için lüfen bizimle irtibata geçiniz.

Saygılarımızla,

Bu firmanın akıbetinden haberi olan arkadaşlar var mı?? Telefonla ulaşamıyorum.. Eski okulum alan adı ücreti olan 5 TL tutarındaki ücreti yatırmasına rağmen halen ödenmedi maillleri geliyormuş.. Şu an site, alan adı ücreti yüzünden kapanmış durumda.. Şu anki okulum da netbilsiste..

tgm nickli hocam benimle irtibat kurun size yardımcı olayım. k12.tr alan adı için firmaya bağımlı değilsiniz. Hostunuzun süresi varsa sorun alan adıysa hallederiz.
5307678301

Yusuf hocam bu sistemler otomatiktir. Ve ücretsiz host dese dahi oraya belirli bir cüzi tutar girmek zorundadırlar. 0.01 TL gibi bir tutar semboliktir. Firmaya ulaşırsanız fatura tarihinizi değiştirip hallederler.

yusufziya41' Alıntı:
Bana da aşağıdaki gibi bir mail geldi. Ücretsiz hosting diyordu şimdi ödenmemiş fatura diyor bu ne şimdi anlamadım.

Merhaba yusuf ziya (........),

Gecikmiş Faturanız Bulunmaktadır. Lütfen en kısa sürede ödemeyi yapınız.

Ödeme Methodu: Banka Havalesi

Fatura: 12043
Ödeme Miktari: 0.01TL
Gelecek Ödeme: 11/03/2011

Faturanızı Görmek İçin ;

Hesap yönetimi, problem bildirimleri ve teknik destek için http://www.netbilsis.com adresinden kullanıcı girişi yapabilirsiniz.

Herhangi bir soru ya da sorununuz için lüfen bizimle irtibata geçiniz.

Saygılarımızla,

BBNET
Geri