Amacının dışına çıkan teknoloji ve gençlik

Kodla Büyü

aslan0706

Üye
Gençlik nereye gidiyor. Teknoloji bunun için mi var? Bu resimleri tamindir.com un facebook sayfasında gördüm. Belki daha nicesi var. Atak gibi programlar bu olayın önüne biraz geçti. Yine de bu gençlerin devlet malına karşı umursamazlığı, bozmak istemesi gerçekten içler acısı.

Verilen değerler eğitimi bile etkilemiyor bunları. Bilmiyorum bu resimleri yayınlamak doğru mu? Devletin malına özen göstermeyen kişilerden iyi bir ahlak göstereceğini düşünmüyorum. Umarım bu gençlik biraz olumlu anlamda değişim geçirir.

Örnekleri daha çok ta. Bunlar yeterli sanırım.

Bu konuda yapabileceklerimizi paylaşırsak iyi bir kamuoyu ve bilinç oluşturmuş oluruz diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1448716768792.jpg
    FB_IMG_1448716768792.jpg
    75.3 KB · Görüntüleme: 649
  • FB_IMG_1448716775668.jpg
    FB_IMG_1448716775668.jpg
    39.5 KB · Görüntüleme: 650
2. resim için biz önlem alamamışız derim. Ancak lion26 hocam haklısın 1. resim için çok üzüldüm.

aynı fikirdeyim, 2.resim neyse şu 1.resimdeki olayın açıklanacak tarafı yok maalesef!!!

Hocam resimlerde ki durum içler acısı, maalesef disiplin yönetmeliği idareye çok da fazla imkan sağlamıyor. Yapılması gereken ibreti alem için bu öğrencilerin cezalandırılması. En basitinden nöbetçi öğretmen suçlanır, öğrenciye bir daha yapma denir olay kapanır. adam ayağıyla "akıllı tahta" kullanıyorsa biz çok zenginiz demektir. Bunca parayı öğrencinin ayaklarına serdiğimiz için...
Ne yapılabilir?
-akıllı tahtalardan kili olayı komple kaldırılır.
-https://www.google.com.tr/imgres?im...d=0ahUKEwjIluOZ7brJAhVE8XIKHZM6DAIQMwgbKAAwAA
tuş takımı kullanılarak öğretmen girişi sağlanır.
-Ders saatleri dışında akıllı tahtanın açılmaması için programlanır.
Bunlar fiziki olarak alınacak önlemler, Öğrenci nerde ne zaman olursa olsun ne halt yiyecekse zaten yer, bunun için de sağlam bir disiplin yönetmeliği, rehabilitasyon, ailelerinde ceza alması söz konusu olması lazım.

Bunun öğretmeni olsam aşağıdaki gibi çalışmaları üşenmeden çoğaltır okulun sağına soluna bırakırım ki rezil olsun. buraya eklediğim en basiti, daha neler neler var ama edepsizlik olmasın diye eklemiyorum.

jj0D7j.jpg

geçen sene BTR görv. olarak çalıştığım okulda teneffüslerde yüksek sesle müzik dinleyenleri okul idaresine bildirdim. Müdür yardımcısı gülerek; "onlar genç hocam. boş verin dinlesinler" demişti.. İşte bu zihniyetten dolayı çocuklar şımardı..

BBNET
Geri