Alkışlar Galatasaray'a

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
GALATASARAY: 1- JUVENTUS: 0
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Pedro Proença, Bertino Miranda, Tiago Trigo (Portekiz)
Galatasaray: Muslera, Chedjou, Gökhan Zan, Semih Kaya, Eboue (Dk. 80 Umut Bulut), Selçuk İnan, Melo, Riera, Sneijder (Dk. 90 2 Ceyhun Gülselam), Burak Yılmaz, Drogba
Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci (Dk. 90 Giovinco), Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio (Dk. 87 Quagliarella), Asamoah, Llorente, Tevez
Gol: Dk. 85 Sneijder (Galatasaray)

Maçtan hemen sonra... :lol:

Ekli dosyalar

• fft104mm2674609.jpg
    fft104mm2674609.jpg
    120.4 KB · Görüntüleme: 851
Galatasaraya tebrıkler ama cik cik kelımesını sevmedım bu tıp maclar mıllı mactır bu mantıkla bakmalısınız sız bızden cok sevınırsınız ama bızde sevınırız ve desteklerız ama sız cevrenızdekılere Fenerbahceyı de yenmıs havasıyla soylersenız yenıldıgınızdede aynı tepkıyı alırsınız

Orada Türkiye yi temsıl edıyorlar bizde grur duyuyoruz bırakın bızde sevınelım GALATASARAY ın galıbıyetınıze

italyanlara ve 1 maçlığına italyan olanlara gereken dersi veren futbolcularımızı kutluyorum...

Çakara, özata gelsin drogba ve sneiderden...

mfacil' Alıntı:
Galatasaraya tebrıkler ama cik cik kelımesını sevmedım bu tıp maclar mıllı mactır bu mantıkla bakmalısınız sız bızden cok sevınırsınız ama bızde sevınırız ve desteklerız ama sız cevrenızdekılere Fenerbahceyı de yenmıs havasıyla soylersenız yenıldıgınızdede aynı tepkıyı alırsınız

Orada Türkiye yi temsıl edıyorlar bizde grur duyuyoruz bırakın bızde sevınelım GALATASARAY ın galıbıyetınıze
hocam herkes bir değil ama o bahsettiğniz tepkileri her platform da duyuyoruz malesef

BBNET
Geri