ALINIK 2008 Hyundai Accent Era 1.4 Team

Kodla Büyü
Re: 2008 Hyundai Accent Era 1.4 Team

bende araba bakıyorum. Fakat ikinci eldeki güvensizlik beni sıfıra itiyor. Kaç arabaya baktım şu alınır dedim mutlaka bi problemi çıktı.
linkteki araç iyi gözüküyor. Fiyat konusu biraz pahalı yılbaşına doğru düşüş bekleniyor. Eğer acele ihtiyaç yoksa bekle.

alınır hocam.Trgeri değiştirip değiştirmediğine iyi baktır

kayıtlarda 188 ve 488 tl lik iki tane çarpma hasarı var sizce normal mi

twetyynet' Alıntı:
kayıtlarda 188 ve 488 tl lik iki tane çarpma hasarı var sizce normal mi

hocam çok önemli meblalar değil, büyük ihtimal boya ve düzeltme olmuş ama yine de almadan önce iyice gösterin içiniz rahat olsun.

Hayırlısı hocam. Umarım sıkıntısızdır. Ustaya göstermekte problem. Heleki şehir dışından geliniyorsa külliyen sakat durum. :-1:

bomax hocama katılıyorum
ama Hyundai iyi 1 tercih.
bende 2005 modeli var.
memnunum

Araç alınabilir düzeyde lokal boyadan bir şey olmaz.
Ama bence almayın madem ilk araba alacaksınız biraz düşük km olmasını tavsiye ederim.

gakgoskentli' Alıntı:
Araç alınabilir düzeyde lokal boyadan bir şey olmaz.
Ama bence almayın madem ilk araba alacaksınız biraz düşük km olmasını tavsiye ederim.
yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Bende son anda vazgeçtim sizinde dediğniz gibi bir kaç ay daha bekleyip bütceyi yükseltip daha düşük km de almayı planlıyorum

habbe' Alıntı:
"Alınık" ne demek anlayamadım. :o
:D herkes satmak için satılık yazıyor ya bende almak istediğim için ALINIK yazdım. Biraz da ilgi çeksin istedim çünkü araba alım satımı konusunda tecrübeli arkadaşların yorumları benim için değerli.

BBNET
Geri