Alanya'da Apart Otel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan msa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

msa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
3 kişi Ramazan bayramından sonra Alanya'ya gitmeyi planlıyoruz. Uygun fiyatlı, temiz, havuzu olan bir apart otel arıyoruz. Apart otel istememizdeki sebep sadece Alanya'da kalmayıp günübirlik geziler yapmayı planlıyoruz.

Günlük kişi başı 50TL yi geçmeyecek bir apart otel tavsiyesi istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

msa' Alıntı:
3 kişi Ramazan bayramından sonra Alanya'ya gitmeyi planlıyoruz. Uygun fiyatlı, temiz, havuzu olan bir apart otel arıyoruz. Apart otel istememizdeki sebep sadece Alanya'da kalmayıp günübirlik geziler yapmayı planlıyoruz.

Günlük kişi başı 50TL yi geçmeyecek bir apart otel tavsiyesi istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.
alanya uygulama oteline bakın derim.

Yardımlarınız için teşekkürler. Değerlendirmeye alıyoruz.

Başka tavsiyesi olan varsa memnun oluruz.

blue dream otel. daha bikaç gün önce geldik.. odalar 1+1 şeklinde.. 4 yatak vardı. rahatlıkla kalabilirsiniz.. Otel herşey dahil fiyatı kişi başı 50 tl idi... havuzuda var. ve denize 200 m. felandı... bi bakın isterseniz.. giderseniz pazarlık yapın. normalde 75 kişi başı isterler.. 50 yaptılar sonra.. ramazan için daha uygunda yaparlar.. çünküü odaların çoğu boştu.....

akif_van' Alıntı:
benim var alanya mahmutlarda ama o tarihte ben kalacam...başka tarih istersen yardımcı olurum...alanyaya 10 km uzak...

25-30 Ağustos tarihlerinde düşünüyoruz biz. Ev mi tavsiye edecektin?

hocam sahibinden.com da ev kiralayanlarda var hem çok fazla.. bazıları gerçekten çok lüks..

alanyada olsam yardımcı olurdum hocam. ama bence bekarsanız gidin kendiniz 1-2 saatte uygun apart bulursunuz..sürü ile otel var :)

BBNET
Geri