Alanya-Antalya-Fethiye güzergahında Gezilesi Yerler?

Kodla Büyü
Arkadaşlar bu güzergah üzerinde yakınlarda görülmeye değer nereler var.. önerilerinizi bekliyorum..

(Gazipaşa-Alanya-Antalya-Fethiye-Marmaris)

Gazipaşadan Alanyaya girmeden Kestel beldesinde Dim Çayı ve Dim Mağarası var..Dimçayında suyun içine kurulmuş çardaklar veya masalarda sabah erken gidersen kahvaltı,öğlende balık vs yiyebilirsin.Buradaki özellikle Beyaz Saray veya Anadolu Köyü Pikniği tavsiye ederim.
Alanya merkeze gelince (tavsiyem 11:00-15:00 arası gezme,çok sıcak ve ıssız olur.),gündüz gezeceksen iskelede yat turu olabilir.. kaleye çık,burada manzaraya karşı soğuk bişeyler iç.Ehmedek iç kaleyi gez.(ücretsiz)...Alanya iskeleyi ve barlar sokağını akşam gezmek doğru olur,gündüz birşey anlamazsın.Buralarda hayat akşam başlar sabah biter.
Alanyadan çıkınca Manavgatta Manavgat şelalesi gezilebilir.Burada tekne turu yapılabilir.

Antalya da ise Düden şelalesi ,kaleiçi gezilebilir.Çarşı içi her büyük şehirdeki gibi ,tavsiye etmem..Kemer ,Olympos mutlaka gezilmeli..
Antalyadan Fethiyeye geçeceksen mutlaka Antalya KAŞ 'a git.buradan fethiyeye geçersin..

Dün sabah harika geçen bir Fethiye tatilinden döndüğüm için bilgi verebilirim size..
-Öncelikle Ölüdeniz+Belcekız Koyuna gidiniz..Deniz gerçekten çok güzel..Hatta maceraperestseniz ve cesaret konusunda nirvanaya ulaştıysanız yamaç paraşütü yapınız..
-Saklıkent kanyonunu geziniz..bununlada kalmayıp 9 derecelik suya girin+kil banyosu yapın..
-Fethiye Kaş güzergahında bulunan Patara plajı fena sayılmaz burayıda görünüz..
-Kesinlikle Kaputaj Plajına gidiniz..Bi anda kendinizi Maldivlerde sanabilirsiniz(burda fotoğraf çekip facebooka ekleyin üstüne birde maldivler etiketini yapıştırın,kimse şaşırmayacaktır)..Ben böyle bi deniz görmedim..Turkuaz renkte gerçekten rüya gibi..
-Kekova tekne turu yapınız..Limanda bi sürü tekne mevcut..Özellikle Tershane koyuna hayran kalacaksınız..Akvaryum gibi bi denizde yüzeceksiniz ve sonrasında bu başlıkta bana teşekkür yazısı yazacaksınız..
İyi tatiller :)

sapadere kanyonunu salı günü gezdim.fena sayılmaz tahtalardan nehir boyu yürüyorsun.ama kanyon görmek ve zevk almak istiyorsan Antalya-kemer deki kanyonu görmelisin.tam bir macera oluyor suda ilerliyorsun buzz gibi.

Diğer yerleri bilmem ama eğer ilgi alanındaysa Alanya da disko olayına bi bak. bistro bellman,robinhood,hollywood,havana,janus,istanblue başlıca diskolar.

Biz kısa bir turla bıraktık ama Kekovada mangallı, koylarda kısa konaklamalı yüzmeli bir tekne gezisinde 7-8 saat geçirilebilir, özellikle 5-10 kişi varsanız

deneyimli kişi eşliğinde yamaç paraşütü tam olarak nerede yapılır, ne kadar zaman alır, ücreti ne kadardır
bir de kaputaş ta büfe tuvalet falan var mı öğrenmek isterim giden arkadaşlardan, belediye şemsiye falan kiralıyormuş sanırım

netame' Alıntı:
Biz kısa bir turla bıraktık ama Kekovada mangallı, koylarda kısa konaklamalı yüzmeli bir tekne gezisinde 7-8 saat geçirilebilir, özellikle 5-10 kişi varsanız

deneyimli kişi eşliğinde yamaç paraşütü tam olarak nerede yapılır, ne kadar zaman alır, ücreti ne kadardır
bir de kaputaş ta büfe tuvalet falan var mı öğrenmek isterim giden arkadaşlardan, belediye şemsiye falan kiralıyormuş sanırım
Maalesef Kaputaj'da büfe -duş -wc yok :( ama hemen merdivenlerin başında atıştırmalık meyve ,su,mısır felan satan birileri oluyor genelde..

BBNET
Geri