alan değişikliğiyle ilgili soru

Kodla Büyü

siirtli_mucahid

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ya arkadaşlar ben alan değişikliğine başvurcam ama ben özür grubu 1. aşamaya başvurup 2. aşamaya başvurmadım sabahtan beri bakıyom hala ekran açılmadı okullarda görünmüyo acaba ben 2.aşamaya başvurmadığım için mi ben de görünmüyo yoksa herkestemi hala belli olmadı

ben de 1.aşamaya başvurdum ama 2.ye başvurmadım acaba biz de alan değişikliğinden yararlanabilir miyiz?

sayfa açıldı ama biz tercihte bulunabilecekmiyiz yoksa sadece tercih dışı seçeneğimi işaretleyeceğiz.. ben anlamadım.. bide kendi alanımızdan tercih yapamayacakmıyız... benim istediğim ilde bilişim kadrosu açmışlar ama ben tercih edemiyorum... bu nasıl bir saçmalık .... bilgisi olan varsa yazsın lütfen

cemreerva' Alıntı:
ya arkadaşlar ben alan değişikliğine başvurcam ama ben özür grubu 1. aşamaya başvurup 2. aşamaya başvurmadım sabahtan beri bakıyom hala ekran açılmadı okullarda görünmüyo acaba ben 2.aşamaya başvurmadığım için mi ben de görünmüyo yoksa herkestemi hala belli olmadı
aynı soruyu bende merak ediyorum. eşim sınıf öğretmeni

Böylesine saçma sapan bir iş olamaz.Eş durumundan yaralanabilmek için alan değiştirmek zorunda bırakılıyoruz.İçeriğini dahi bilmediğim bir dersin öğretmeni olup öğrencilere ne verebilirim/verebiliriz?
Bırakın herkes kendi alanından isteyebilsin.Neden saçma sapan bir çözüm bulunarak çözümmüş gibi millete dayatılıyor anlamış değilim.Yazıklar olsun böylesi eğitim sitemine....

BBNET
Geri