Arkadaşlar Aralık ayında Diplomaya dayalı alan değişikliği olacağı haberlerini görmüşsünüzdür. Umutla kapsamının geniş olmasını ve alanımı değiştirebilmeyi bekliyorum. Kimler benim gibi ? 

4 yıllık mı hocam din kültürü öğretmenliği eminim bizim bölümden daha düzenlidir. Benimki lise felsefe alanı olursa inş .hangi bölüm? ben de kararsızım ilahiyat okudum
umarım olur hocam henüz kılavuz yayınlanmadı geçen sene hayal kırıklığı olmuştu inş bu yıl olmazBen de varım bekleyen, tarih bölümü bitirdim.
inşallah hayırlısıyla isteyen herkes istediği bölüme geçer. evet geçen sene tam bir hayal kırıklığı idi.umarım olur hocam henüz kılavuz yayınlanmadı geçen sene hayal kırıklığı olmuştu inş bu yıl olmaz
buyursunlar hocambizim okulda da bazı arkadaşlar bilişime geçmek istiyor![]()
4 yıllık, düzenlidir ama şu yaramaz sınıflar korkutuyor bilgisayar sınıfında oyun vaadiyle işliyorum dersi4 yıllık mı hocam din kültürü öğretmenliği eminim bizim bölümden daha düzenlidir. Benimki lise felsefe alanı olursa inş .
kesinlikle hocam.. rehberlik olsa süper olur ama sanmıyorumbenim de sosyoloji var ama nedense hiçbir branş bana bilişimden avantajlı gelmiyor. rehberlik için sosyolojiyi de kapsam içine alırlarsa düşünebilirim sadecetabi bugünki koşullar için böyle. vaktiyle hiç dersim olmayıp 8-5 formatörken okumuştum bu sosyolojiyi. branşımız sadece içerik bakımından değil koşullar bakımından da değişime açık
hocam sınıfta ders işlemek çok daha kolay geliyor bana bilgisayar sınıfında öğrencileri kontrol etmek daha yorucu4 yıllık, düzenlidir ama şu yaramaz sınıflar korkutuyor bilgisayar sınıfında oyun vaadiyle işliyorum dersi
hocam Felsefeye geçebilsem o kadar mutlu olacağım ki yalnız yine ihtiyaca göre derlerse Felsefe de ihtiyaç fazlası var ihtiyaç yok..benim de bir felsefe diplomam var kenarda, duruma göre değerlendiririz.