Alan Değişikliği tercihimi kaydedemiyorum.

Kodla Büyü

aries32

Site Gezgini
Tercih dışı seçeneğini İSTEMİYORUM seçenler Teknoloji Tasarım branşına atanmak İSTİYORUM seçeneğini seçemez.!
Alan değişikliği kaydını yaptığımda bu hatayı alıyorum illaki tercih dışı atanmak istiyorum mu yazmak zorundayım alan değişikliği için ? istemediğim bir sürü yer var listede

aynı durum eşimde de oldu.istemediğimiz halde tercih dışını seçince kayıt yaptık ama okuldan iptal ettirmeyi düşünüyoruz.bizim ilde de sıkıntılı yerler var.

27-28 tane yer açılmış 11 tercih yaptım diğerlerine atanmak istemiyorum kayıt yapmaya çalşınca da
Tercih dışı seçeneğini İSTEMİYORUM seçenler Teknoloji Tasarım branşına atanmak İSTİYORUM seçeneğini seçemez.!
diye hata veriyor bu nasıl iştir ya.

hocam bir yerlere ulaşmaya çalıştın mı bunla ilgili. biz alo 147 yi aradık oradan il meb den bilgi alın dediler. okul müdür yard. aradık onun sistemde bizim tercihler görünmüyor ,sistem sıkıntılı ama 2 gün kaldı ne yapacaz bilmiyorum.

bu pazar günü kimi nereyi arayacam hocam adamlar hem istemediğiniz branşa atanın hem istemediğiniz yere atanın yada eşinizden ayrı olun diyorlar resmen

Alan değişikliği yaparak teknoloji tasarım ya da diğer bölüme geçen sınıf öğretmeni istediğinde kendi branşına dönebiliyor mu?

Arkadaşlar bu sadece eş durumu için alan değişiliği değilmi?
Benim sayfamda alan değişikliği hakkınız yok dyiorda.Elktroniğe geçişş yapmayı düşünüyorumda...

İsteyen herkes TT a geçebiliyomu. Klavuzu okumadım niyetim de yok ama merak ettim. Şundan soruyorum yeni program da sadece 7 ve 8 lerde 2 saat ders var. nerde istihdam edecek bu kadar TT öğretmenini? Onda da norm fazlası oluşmayacak mı?

norm fazlası olacak kesinlikle ama yinede eşimizin yanında fazla olalım sonra belki bilişime tekrar döneriz diye tercih yapıyoruz

aries32' Alıntı:
norm fazlası olacak kesinlikle ama yinede eşimizin yanında fazla olalım sonra belki bilişime tekrar döneriz diye tercih yapıyoruz

Vay halimize. Haklısın hocam ben onu düşünmemişdim. Ama şunu da unutmayın tekrar kendi branşınıza dönmek için de uzun bi süre alan değişikliği hakkının çıkmasını bekleyebilirsiniz. Gerçi TT de en azından zorunlu ders olur seçeeklermi diye düşünmezsin.

BBNET
Geri