Alan Değişikliği Kontenjanları

Kodla Büyü
ben baktım, matematik ve edebiyat dersinden kontenjan varmış..benim anlamadığım bu dersleri veren öğretmenler mi alan değiştirecek yoksa başka bi branştan bu derslere mi geçiş yapılacak?

Ben de çözemedim. Tahminim şu; açık bulunan bu branşlara alım yapacaklar herhalde.

alper sanırım sınıfçılar için ...norm fazlası olan sınıfçıları kendi branşlarına geçirmek için olabilir....

omd nin dediği gibi türkçe , mat, fen açmışlar

üstad bu şekilde olmaz olamaz öğretmen tek tek butun okulları arayacak mı? yarın excel liste yayınlanır ya...

diyelim ben coğrafya bölümünü bitirdim ve alan değiştirmek istiyorum...
nasıl olacak yani dilekçe verip tercih mi yapacağız?
biri bizi aydınlatsın...

yok hocam normal atama isteyeceksın ama il içi olur. iller arası yapmıyorlardı alan değişikliğini. tercih yapacaksın normal atama gibi her sene bu şekilde olur.

bize de teknoloji tasarım, ingilizce, görsel sanatlar vermişler.. bence biz geçemeyeceğiz, müdür belgen yoksa zor dedi...

deli_divane' Alıntı:
bize de teknoloji tasarım, ingilizce, görsel sanatlar vermişler.. bence biz geçemeyeceğiz, müdür belgen yoksa zor dedi...
teknoloji tasarıma neden geçemiyoruz??

deli_divane' Alıntı:
Bt öğretmenlerine bu branşlar açıldı mı diyorsunuz yani nerede nasıl gördünüz bu bilgiyi? Belge derken ne kastediliyor. Açıkçası yeni duydum.

elifinannesi' Alıntı:
deli_divane' Alıntı:
Bt öğretmenlerine bu branşlar açıldı mı diyorsunuz yani nerede nasıl gördünüz bu bilgiyi? Belge derken ne kastediliyor. Açıkçası yeni duydum.
Yok hocam "bizim okulda" demek istedi arkaş sanırım

BBNET
Geri