Alan değişikliği için kılavuz taraması ve araştırmalarım

Kodla Büyü

sanalomer

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
918
Öncelikle şunu söylemeliyim ki, 2012 eylül'de meb'in bahsetmiş olduğu alan değişikliği kılavuzu henüz yayınlanmadı.

Ben de 2011 alan değişikliği kılavuzunu merak edip inceledim (dosya ektedir).

Sizce bu kılavuza göre alan değiştirmemiz mümkün mü?

Edit : Arkadaşlar yok maalesef mevcut çizelgelerde özellikle çizelgede "(**) Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarına Atanamazlar." denilmektedir. Yani bu durumda ortaöğretime bile Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğinden mezun olanların geçiş yapamayacağı anlamına geliyor.

Ancak önümüzdeki süreçte ders saati sayısı iyice azalırsa ki, durum onu gösteriyor. O zaman mecburiyet karşısında alanımızın değiştirilmesine ilişkin hükümler de yer almaktadır.
 

Ekli dosyalar

Arkadaşlar yok maalesef mevcut çizelgelerde özellikle çizelgede "(**) Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarına Atanamazlar." denilmektedir. Yani bu durumda ortaöğretime bile Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğinden mezun olanların geçiş yapamayacağı anlamına geliyor.

Ancak önümüzdeki süreçte ders saati sayısı iyice azalırsa ki, durum onu gösteriyor. O zaman mecburiyet karşısında alanımızın değiştirilmesine ilişkin hükümler de yer almaktadır.
 
ya bu hafta sonu yapacakları alan değişikliği değilmi yoksa özür grubuna bağlı alan değişikliğimi yani sonra mı alan değişikliği yapılacak.
 
Özür grubunda atanamayanlara açılıyo sayfa ben akontejyan olmadığı için atanamadım bana açıldı alan değişikliği değil yanı özür grunudan atanamayanlar isteyebiliyor yalnızca
Bende sayfa kapanmış sanırım değişiklik yapıyorlar sizde de link kalkmış mı?
 
ozaman bu sene esas alan değişikliği olacak mı? yoksa bu özür grubu altında mı alan değişikliği açıldı?
 
hocam size sayfa açılmıyorsa sadece özür grubudur gerçi bunların ne yaptığı da belli değil ya sayfayı geri çektiler şimdide
 
2011 alan değişiliği kılavuzunda yer alan bilgiler sadece özür durumunu kapsamıyor. Ancak 2012 'nşn kılavuzunu bulamadım. Ya da yayınlanmadı arkadaşlar. Sanıyorum alan değişikliği ile ilgili bazı düzenlemelere gidiliyor ya da öyle umuyorum.
 
BBNET
Geri
Üst