ALAN DEĞİŞİKLİĞİNDEN SONRA BİLİŞİME TEKRAR GERİ DÖNME?

Kodla Büyü

aries32

Site Gezgini
Eşimin yanına teknoloji tasarımcı olarak gitsem sonraki zamanlarda bilişime geri dönebilirmiyim?
1: olmaz ya hadi oldu bilişimcilerin sorunlarını hallettiler ihtiaç oldu tekrar bilişime dönebilirmiyim?
2: teknoloji ci olarak atandığım ilde norm açığı oluştu birkaç okulda ben yine alan değişikliği yapabilirmiyim bilişime

hala teknoloji tasarım diyorlar ya.içinde teknoloji kelimesi geçiyor diye neden bilişim teknolojileri ile teknoloji tasarımı bir tutuyorsunuz ya.eğer illa teknoloji tasarım diyorsanız görsel sanatlar deyin daha rahat olur.en azından tasarım yapmış olursunuz.teknoloji tasarımın alanımızla ne alakası var.ikisi çok farklı branşlar.neyse ya.napıyosanız yapın.

lion arkadaşım sorun eşimizin yanına gitmek tabiki her durumu değerlendirmek sonrasını düşünmek zorundayım. ortada eş olmasa saten beni fizana sürselerde dersimi şu hallere soksalarda değişikliği düşünmem istediğim bi,r iki branş hariç ama ortada aile var.
runalone hocam kaç sene de bi alan değişikliğ oluyor bu konuda bilginiz varmı acaba?

aries32' Alıntı:
lion arkadaşım sorun eşimizin yanına gitmek tabiki her durumu değerlendirmek sonrasını düşünmek zorundayım. ortada eş olmasa saten beni fizana sürselerde dersimi şu hallere soksalarda değişikliği düşünmem istediğim bi,r iki branş hariç ama ortada aile var.
runalone hocam kaç sene de bi alan değişikliğ oluyor bu konuda bilginiz varmı acaba?

ne diyim o zaman hayırlısı olsun.inşallah bira insaflı alan değişikliği yaparlar.yine birilerini harcayacak bu alan değişikliği

BBNET
Geri