arkadaşlar kebir host tan alan adı satın aldım. hazır programlardan smf forumu kurdum, başarı ile kuruldu diyor ama hala yapım aşamasındadır sayfası çıkıyor ne yapmam lazım?
default html veya index html sayfaları yok.azizerkut' Alıntı:ftp den bağlanıp default.html veya index.html dosyasını ve bunların bağlantılı olduğu foto, style dosyalarını falan sil düzelir
hocam öyle bı kac gun beklenmz sıte kurulumunda .dosyaları atarsız ıslemlerı yaparsın tak calısır sen dosyalara ıyı dıkkat et sıteyı kurdugun dızıne fılan . alanda default htm dosyası fılan tekrar bı kontrol ethastasıyız dede' Alıntı:default html veya index html sayfaları yok.azizerkut' Alıntı:ftp den bağlanıp default.html veya index.html dosyasını ve bunların bağlantılı olduğu foto, style dosyalarını falan sil düzelir
ssi_examples.shtml, index.php gibi sayfalar var ama onlarda kurduğum smf ye ait dosyalar. çünkü önce ftp ile bağlanıp html_public klasöründeki dosyaları sildim smf forumu daha sonra kurdum. acaba birkaçgün beklememmi gerekiyor 17 sinde yayına başladı 2 gün oldu daha?
..hastasıyız dede' Alıntı:şimdi ftp den de attım smf yi ama yine yapım aşamasında sayfası geliyor, :verymad:
hayır sayfa bulunamdı diyorbirde ÖNCE http://www.siteniz.com/index.php yazdığınızda siteniz görüntüleniyormu ?
..hastasıyız dede' Alıntı:bu işle uğraşan arkadaşlar yapabilecek varsa alan adı ile ilgili bilgileri pm den gönderebilirim sizde bir kontrol edin.