alan adı aldım yapım aşamasındadır sayfasını silemiyorum?

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar kebir host tan alan adı satın aldım. hazır programlardan smf forumu kurdum, başarı ile kuruldu diyor ama hala yapım aşamasındadır sayfası çıkıyor ne yapmam lazım?

ftp den bağlanıp default.html veya index.html dosyasını ve bunların bağlantılı olduğu foto, style dosyalarını falan sil düzelir

azizerkut' Alıntı:
ftp den bağlanıp default.html veya index.html dosyasını ve bunların bağlantılı olduğu foto, style dosyalarını falan sil düzelir
default html veya index html sayfaları yok.
ssi_examples.shtml, index.php gibi sayfalar var ama onlarda kurduğum smf ye ait dosyalar. çünkü önce ftp ile bağlanıp html_public klasöründeki dosyaları sildim smf forumu daha sonra kurdum. acaba birkaçgün beklememmi gerekiyor 17 sinde yayına başladı 2 gün oldu daha?

hastasıyız dede' Alıntı:
azizerkut' Alıntı:
default html veya index html sayfaları yok.
ssi_examples.shtml, index.php gibi sayfalar var ama onlarda kurduğum smf ye ait dosyalar. çünkü önce ftp ile bağlanıp html_public klasöründeki dosyaları sildim smf forumu daha sonra kurdum. acaba birkaçgün beklememmi gerekiyor 17 sinde yayına başladı 2 gün oldu daha?
hocam öyle bı kac gun beklenmz sıte kurulumunda .dosyaları atarsız ıslemlerı yaparsın tak calısır sen dosyalara ıyı dıkkat et sıteyı kurdugun dızıne fılan . alanda default htm dosyası fılan tekrar bı kontrol et

hastasıyız dede' Alıntı:
şimdi ftp den de attım smf yi ama yine yapım aşamasında sayfası geliyor, :verymad:
..
hocam public_html klasörünün resmini paylaşırmısınız...
..
default.htm
default.html
index.htm
index.html
..
yukarıdaki dosyaların önceliği index.php den daha fazladır. dolayısıyla bu dosyalardan biri varsa önce bu görüntülenir
...
birde ÖNCE http://www.siteniz.com/index.php yazdığınızda siteniz görüntüleniyormu ?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 777
bu işle uğraşan arkadaşlar yapabilecek varsa alan adı ile ilgili bilgileri pm den gönderebilirim sizde bir kontrol edin.

kebirhosta tekrar mesaj attım gelen cevap ilginçti, alan adı aldığınız firmaya sorununuzu iletirseniz çözeceklerdir dediler, e ben zaten kebirhosttan aldım. :o :scared: :verymad:
ne iş yaaa :x

hastasıyız dede' Alıntı:
bu işle uğraşan arkadaşlar yapabilecek varsa alan adı ile ilgili bilgileri pm den gönderebilirim sizde bir kontrol edin.
..
hocam hala çözemediyseniz yardımcı olabilirim
..

hocam who.is sitesinden dns yönlendirme işlemini kontrol et bi..Dns yönelendirme işlemi bzan 24 ile 48 arası sürebiliyor..

kebirhost sorun domain de diyor yardım edebilecek varsa host bilgilerini gönderebilirim. barbaryan hocam bilgileri gönderdim pm den,

hocam sizin sorun hala devam ediyor sanırım.. Bahsettiğiniz alan adını size ücretsiz vermiş olamazlar. zaten sayfa yapım aşamasında görünüyor ama dikkat ederseniz bir deniz güvenlik fimasına ait gibi görünüyor.... Yani bahsettiğiniz alan adını size tahsis ettiklerinden eminmisiniz hocam.

BBNET
Geri