ozzzzz80 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 8 Mayıs 2012 #1 arkadaşlar bu modelde essentia ya da enjoy arıyorum. varmı yardımcı olabilicek?
ozzzzz80 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 8 Mayıs 2012 #3 omurilik' Alıntı: alınık :lol: güzel tabirmiş Genişletmek için tıkla ... araba almak ne zor iş arkadaş. kim ne söylerse arabaya baktırınca 5-10 misli olay çıkıyor arabada.
omurilik' Alıntı: alınık :lol: güzel tabirmiş Genişletmek için tıkla ... araba almak ne zor iş arkadaş. kim ne söylerse arabaya baktırınca 5-10 misli olay çıkıyor arabada.
seferzafer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 932 8 Mayıs 2012 #6 sahibinden de uzun süre takılınca bu tabirleri öğreniyor insan. alınık muayyer ...
ozzzzz80 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 8 Mayıs 2012 #8 akasya2727' Alıntı: 2004 enjoy kullandım hocam tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... bende öyle duydum. 1.2 motoru gayet başarılıymış. hem yakıt hem performans olarak.hemde vergisi memur işi
akasya2727' Alıntı: 2004 enjoy kullandım hocam tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... bende öyle duydum. 1.2 motoru gayet başarılıymış. hem yakıt hem performans olarak.hemde vergisi memur işi
B bellagio Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 546 8 Mayıs 2012 #9 semacik' Alıntı: alınık ne demek hocam Genişletmek için tıkla ... alınası muhtemel yani alınırsa karın ağrıtmayacak sorun çıkarmayacak
semacik' Alıntı: alınık ne demek hocam Genişletmek için tıkla ... alınası muhtemel yani alınırsa karın ağrıtmayacak sorun çıkarmayacak