Akvaryumda hangi tür balıklar besliyorsunuz ?

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar biraz kafamız dağılsın birazda muhabbetedelim diye actım konuyu.Ben akvaryumda lepistes ve kılıç beslerdim.on gün önce Eşim jiklet denilen balıkların rengine bayıldığı için onlardan aldık herşey gayet güzel gidiyordu ısıtıcı yem hava motoru vb hersey calısıyordu.bugun sabah ıse gıderken hepsı yasıyorduda oglen bı geldım hepsi ölmüş.Bi fikri olan varmı akşama gidip eşimin morali bozulmasın diye yeni balıklar alacam TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

Hocam ; Beslediğim balıklardan biri ;

Tetrazon ( Puntius tetrazona )

Adana'da balık satıcıları Tetra diyor.

Ekli dosyalar

• Tetrazon.jpg
    Tetrazon.jpg
    43.1 KB · Görüntüleme: 604
Vay anaaam vaayy şimdi o uzman tv yi izledim de jiklet beslemek büyütmek ne kadar sıkıntılı işmiş. canlı yem haslanmıs ıspanak yosun stres ölümleri kavga.akvaryımda bırıken kımyasal zehırler ....öffff öfff öfff neymiş beeeh
en temizi japon bakalım hanımı kandırırsam gidince ondan alalım :) Tabi hanımları biliyonuz kanarlarsa onlar genellikle önce dış güzelliğe bakarlar :)

:D

g.cetin.66' Alıntı:
Vay anaaam vaayy şimdi o uzman tv yi izledim de jiklet beslemek büyütmek ne kadar sıkıntılı işmiş. canlı yem haslanmıs ıspanak yosun stres ölümleri kavga.akvaryımda bırıken kımyasal zehırler ....öffff öfff öfff neymiş beeeh
en temizi japon bakalım hanımı kandırırsam gidince ondan alalım :) Tabi hanımları biliyonuz kanarlarsa onlar genellikle önce dış güzelliğe bakarlar :)

hocam 20 yıldır akvaryumla ilgilenmekteyim. anladığım kadarıyla daha önce hiç chichled bakmadınız. Yalnız chichledin de bir sürü türü vardır. Önce detaylı bir araştırma yap yaşam şartları (kaç derece sıcaklık, kayalık mı kumluk mu vb.), beslenme şekli (etçil, otçul) ve davranış biçimleriyle ilgili. Bu arada sakın akvaryumculara güvenme, onlar para kazanmak için herşeyi söyleyebilirler. Bilgi almak için http://www.akvaryum.com/ sitesine göz atabilirsiniz.

hocam melek türü var hem güzel görünüşlü hem de dayanıklı, elimde bir tane var şuan bakamıyorum iki üç güne bir yem veriyorum suyuyla ilgilenmiyorum ölmedi hala hayvan :)

moly al yanına zebra ve (tek japonla) uyum sağlıyorlar
tek japon özelikle çünkü birden fazla olursa akvaryumda sıkıntı çıkabilir.

japon teleskop olabilir.

bu karma bir akvaryum

ama mümkün olduğunca canlı doğuranlarla yumurtlayanları karıştırmamak lazım

şöyle birşey yapmamak lazım
mesela lepisteslerle melekleri bir araya koyarsan akvaryumda cümbüş başlar....

BBNET
Geri