hava motoru olmadan kücük bi fanusa akvaryum balığı almak istiyorum.sizin biröneriniz var mı arkadaşlar.bu hobiyle uğraşan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var
memnunsunuz yanı dimi hocam.haftada bir kaç defa suyunu değiştirecegim hava motoru olmayan kucuk bi fanus için alacam. beta diırosunuz yani.yazdım bunu hocamsrknkkc' Alıntı:beta al hocam cok dayanıklıdır test edip onaylandııslak havluda bile yaşayabiliyor
alabilirsinz hocam uzun süre yaşarrealforever' Alıntı:memnunsunuz yanı dimi hocam.haftada bir kaç defa suyunu değiştirecegim hava motoru olmayan kucuk bi fanus için alacam. beta diırosunuz yani.yazdım bunu hocamsrknkkc' Alıntı:beta al hocam cok dayanıklıdır test edip onaylandııslak havluda bile yaşayabiliyor
)
srknkkc' Alıntı:haftada bir suyunu değiştrmenz yeterli şebeke suyu kullanmayın..her değiştrdgnzde dezenfekte ilacı atın (1 damla) eger fanusun içinde süs falan koyacaksanz iyice yıkayıp önceden bir kaç gün suda bekletin yemini düzenli verin aynı saatte aynı miktarda böylece uzun süre bakabilrsnz ..eger japon alacaksanız suriye japonu tercih edin
Yıllardır balık besliyorum. Fanusta balık beslemek balığa eziyettir. 40cm likte olsa içinde ufak bir iç filtre olan akvaryum alın. Çok ucuz fiyata. Hem balığı rahatlıkla izlersiniz, hemde balığınız mutlu olur. Fanusta balık bile izlenmiyor. Bazı yerinde kocaman görünüyor bazı yerinde ufacıkrealforever' Alıntı:hava motoru olmadan kücük bi fanusa akvaryum balığı almak istiyorum.sizin biröneriniz var mı arkadaşlar.bu hobiyle uğraşan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var
Hocam sen bırak onu bunu 20 senelik deneyim var bende.realforever' Alıntı:hava motoru olmadan kücük bi fanusa akvaryum balığı almak istiyorum.sizin biröneriniz var mı arkadaşlar.bu hobiyle uğraşan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var
farukdogu' Alıntı:hocam yanlış anlamayın ama balık beslemek o kadar saçma geliyo ki bana
ne sesleri var nede eve bir hareketlilik katıyor![]()
realforever' Alıntı: