D destina42 Site Gezgini Mesajlar 72 15 Şubat 2016 #1 Arkadaşımlar bi sinifin akilli tahtasi açık kaldı sabaha kadar bisey olur mu bilgisi olan varsa lutfen cevap yazsin
Arkadaşımlar bi sinifin akilli tahtasi açık kaldı sabaha kadar bisey olur mu bilgisi olan varsa lutfen cevap yazsin
enestar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,079 15 Şubat 2016 #2 Hic bisi olmaz hocam. Belli bir süre dokunan olmayınca kendiliğinden uyku moduna geçer. Sabah gidince bizahmet uyandırırsınız.
Hic bisi olmaz hocam. Belli bir süre dokunan olmayınca kendiliğinden uyku moduna geçer. Sabah gidince bizahmet uyandırırsınız.
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,929 15 Şubat 2016 #4 destina42' Alıntı: Hocam Allah razı olsun içimi rahatlattiniz . Genişletmek için tıkla ... Ben kendim sistem kurdum ve uyku modlarını kapattım. Kendini güncellesin diye sabaha kadar açık bıraktım. Hiç bişey olmadı.
destina42' Alıntı: Hocam Allah razı olsun içimi rahatlattiniz . Genişletmek için tıkla ... Ben kendim sistem kurdum ve uyku modlarını kapattım. Kendini güncellesin diye sabaha kadar açık bıraktım. Hiç bişey olmadı.
H huseinozcan Site Gezgini Mesajlar 61 15 Şubat 2016 #5 Yok hocam bir şey olmaz. işlemci kaynaklı ara ara kapanan bir ET' yi yapıldıktan sonra 1 gün kontrol amaçlı kapatmadık hiçbir şey olmadı...
Yok hocam bir şey olmaz. işlemci kaynaklı ara ara kapanan bir ET' yi yapıldıktan sonra 1 gün kontrol amaçlı kapatmadık hiçbir şey olmadı...
B Brnbdk Üye Mesajlar 1 6 Nisan 2018 #6 Ben de açık bıraktım bisey olur mu ya uyku moduna geçmezse ne olacak
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 6 Nisan 2018 #7 Birşey olmaz fakat basit programlar var imajın birinde ayarlıyorsun şu saatte kapat diye gerisini düşünmüyorsun
Birşey olmaz fakat basit programlar var imajın birinde ayarlıyorsun şu saatte kapat diye gerisini düşünmüyorsun
SeA_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 520 6 Nisan 2018 #8 g.cetin.66' Alıntı: Birşey olmaz fakat basit programlar var imajın birinde ayarlıyorsun şu saatte kapat diye gerisini düşünmüyorsun Genişletmek için tıkla ... hangi program?
g.cetin.66' Alıntı: Birşey olmaz fakat basit programlar var imajın birinde ayarlıyorsun şu saatte kapat diye gerisini düşünmüyorsun Genişletmek için tıkla ... hangi program?
bilgisayarmax Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,620 6 Nisan 2018 #9 eğer sürgüsü kapalı ise ısınma olur belki yoksa bişey olmaz
E erakcora Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,505 6 Nisan 2018 #10 Neden bir şey olsun ,24 saat çalışabilir.