Ücretsiz mi hocam?Mehcan e kilit kullanıyoruz. Gayet iyi. Android uygulaması mevcut. iOS olanlar da tarayıcı ile kodu okutuyor.
Ücretsiz hocam bizde kullanıyoruz. Hem flash hemde karekodu desteği var. Gayet kullanışlı.Ücretsiz mi hocam?
oluyo hocam. tarayıcı üzerinden kullanabiliyosunuzhocam iphonelarda da oluyor mu
Ayarlardan kullanıcı tanımla yapıldı mı hocam. Bir de ilk açıldığında uygulama izin isterken fark etmeden hayır diyor hocalar. Ondan da olabilir.Mehcan mobil uygulama telefondan karekod okumuyor neden olabilir. Telefonun kendi karekod okuyucusu çalışıyor
site zararlı diyor yinede ilerle dedim sayfayı açtım MAKS Yerel sunucu çalışmaları devam ettiği için yayınlanmamaktadır. yazıyorhttp://mersin.meb.gov.tr/fatih/maks.aspx#icerik
MAKS uygulaması var
https://teffikakca.com/ Bu site üzerinden indirilebilirsiniz .site zararlı diyor yinede ilerle dedim sayfayı açtım MAKS Yerel sunucu çalışmaları devam ettiği için yayınlanmamaktadır. yazıyor
örnek lazım resimli kullanımı nasıl diye baktım yok
Hocam okulumuzda 56 tahta var. Bende arastirmam sonucu mehcan yüklemeye karar verdim. Mehcan kurduğunuz ana bilgisayardan mobil kod olusturup o kodu uygulama üzerinde kaydetmeniz gerekiyor. Ayni kodu bütün öğretmenlerde kullanabilirsiniz. Çok kullanışlı flash belleğe gerek kalmıyor. Iphone cihazlarda da oluyorAyarlardan kullanıcı tanımla yapıldı mı hocam. Bir de ilk açıldığında uygulama izin isterken fark etmeden hayır diyor hocalar. Ondan da olabilir.
Ucreti ne kadar hocambizim okulda iokul kullanıyoruz ücretli telefondan akıllı tahtayı kapatabiliyorsun ve hangi sınıfı en son kim açtıysa yazıyor. teneffüste otomatik kilitleniyor. ayarlayabiliyorsun. ve yoklamaları da iokul dan alıyoruz. idare deki hocalar haftalık ders programını da iokuldan yapıyor. sohbet kısmı da var. tavsiye ederim.
iOkul Güvenli Eğitim Teknolojileri
iokul.com
Hocam okulumuzda 56 tahta var. Bende arastirmam sonucu mehcan yüklemeye karar verdim. Mehcan kurduğunuz ana bilgisayardan mobil kod olusturup o kodu uygulama üzerinde kaydetmeniz gerekiyor. Ayni kodu bütün öğretmenlerde kullanabilirsiniz. Çok kullanışlı flash belleğe gerek kalmıyor. Iphone cihazlarda da oluyor