Akaryakıtı nereden alıyorsunuz?

Kodla Büyü
Şüphelendiğiniz yer varsa firmanın merkezine şikayet edin. Firmanın merkezi işletmeyi çız yapar. Bence işletmeler bu riski giremez. Yetkisi elinden alınır çünkü.

Yinede yakıttan arıza verdiğini oto servisinden kanıtlarsanız dava edersiniz yakıt firmasını. Bunun içinde her zaman yakıt fişini almak lazım.Gerçi kameralarda var ama olsun vatandaşlık görevimiz fiş almalıyız :)

Yakıt konusunda firmadan firmaya performans değiştiği doğrudur. Bazı firmalar katkı maddesi ile yakıtı inceltiyorlar. İncelince daha iyi yanıyor, yanıncada performans on numara oluyor ama toplam alacağınız km düşüyormuş. Total, pertro ofisinin dizel yakıtının kalın, şel inkinin ince olduğu söylerler hep.

Ben total ve petrol ofisinden alırım. Belirtilen olaylarla hiç karşılaşmadım (çok şükür). Depo son iki çucuğa düşünce yakıt alırım. Işık yakmaz yani. Motor arızalarının çoğuda şoför arkadaşlarımızın yakıtın son noktasına kullanmalıları.

Yok hocam birbirinden pek farkı sen en yakın benzinciden al yakıtını bari km den tasarruf edersin

lukoil kartıyla %4-5 gibi bi iskonto yapıyo ve aylardır ordan alıyorum, alıcam da. united kullanan müdür yardımcım da onu övüp dururdu, iki kere gittim benzin yok dediler beni kaybettiler. full kullanıp beğenen de var.

bir de ben pompacıya bakarım, sürekli değişen pompacı pek iyiye işaret değildir. dürüst işyerinin çalışanının işini sevdiği halinden belli olur.

istanbul da starpetten aliyorum uzun bir suredir. Daha oncede full ve opetten aliyordum. Benim hissedebildigim bir fark olmadi.

Starpet belli gunlerde indirim yapiyor. Fiyatlar bir hayli makul oluyor boyle olunca. indirim gunlerini sitesinden takip edebiliyorsunuz.

Bu arada yakit dizel.

motorini nerden alıcamı bilemiyorum bende çok kararsız kalıyorum... Kadoil ucuz, shel ve opetle arasında 50 kuruş fark var... Araba yeni! Ne yapcam bilemedim...

Ben bu konuya milliyetçi açıdan bakıyorum... Elin gevuruna insan sömürücülerine savaş çığırtkanlarına para kaptırmıyorum.

BBNET
Geri