seferzafer' Alıntı:motorin alacaksan total. benzin veya gaz ise po, shell, opet ...
Katılıyorum hocam, Performans-km BP fena değil (benzinde)..horozerk' Alıntı:hiç BP yazan olmamış ama ben Konya'da gazı BP'den alıyorum ve memnunun (performans ve km)
Kolonyada az para değil ki hoca yaaa...hipopotam' Alıntı:Bir örnek daha vereyim bir gün bulunduğum ilde opete gittim, (tabi bu şubedeb daha önce sürekli benzin alıyordum) benzin almadan önce aracı yıkattım temizledim falan o sırada opettin tankeri benzini boşaltmış gidiyordu. Tam 45-50 dk sonra pompaya yanaştım fulle diyorum çocuk basıyor basıyor benzin gelmiyor, diğer pompaya gidiyoruz yine gelmiyor, diğer pompaya gidioruz benzin yine yok, neyse patronunu aradı onlar konuşurlarken duyduk abi tanker benzini çoktan boşalttı pompalara benzin şimdiye çoktan gelmesi lazım dı 1 saati geçti dedi. Adam ona telefondan kızıyor oğlum beni getirtme oraya ben depodayım daha işim bitmedi ben göndermiyorum benzini diye sert çıkıştı ondan sonra bendede kerizlik var biraz hiç şüphelenmdim çocuktabana abi biraz beklerseniz vanayı açacaklar diyor, sonra patronu aşağıdan kanal kapağını açıp çıktı olumm müşteriye benzin yok diyeceksiniz nie bekliyor diye bi azarladı.
Yalnız sonradan ordan aldığım benzini inceledim kıyasladım 100 tl lik opettenn aldığım benzinle o şubeden tabi 28 lt falan geliyordu 230 km yapıyordu aracım
aynı shellden alınca 320 Km yapıyordu daha da sonradan öğrendim ki benzine kolonya katılınca böyle oluyormuş aracımın kalkışıda ağırlaşmıştı normalde çok seri atak olan araç ışıklarda pati çeker gibi kalkmaya başlıyordu opetin benzinini her alışımda bende o zaman anladımki aracın performansında değişiklik varsa benzinlikte bi ipnelik arayacaksın.
Hele zeytinyağı katan işletmenin vay haline.pisagorean' Alıntı:Kolonyada az para değil ki hoca yaaa...hipopotam' Alıntı:Bir örnek daha vereyim bir gün bulunduğum ilde opete gittim, (tabi bu şubedeb daha önce sürekli benzin alıyordum) benzin almadan önce aracı yıkattım temizledim falan o sırada opettin tankeri benzini boşaltmış gidiyordu. Tam 45-50 dk sonra pompaya yanaştım fulle diyorum çocuk basıyor basıyor benzin gelmiyor, diğer pompaya gidiyoruz yine gelmiyor, diğer pompaya gidioruz benzin yine yok, neyse patronunu aradı onlar konuşurlarken duyduk abi tanker benzini çoktan boşalttı pompalara benzin şimdiye çoktan gelmesi lazım dı 1 saati geçti dedi. Adam ona telefondan kızıyor oğlum beni getirtme oraya ben depodayım daha işim bitmedi ben göndermiyorum benzini diye sert çıkıştı ondan sonra bendede kerizlik var biraz hiç şüphelenmdim çocuktabana abi biraz beklerseniz vanayı açacaklar diyor, sonra patronu aşağıdan kanal kapağını açıp çıktı olumm müşteriye benzin yok diyeceksiniz nie bekliyor diye bi azarladı.
Yalnız sonradan ordan aldığım benzini inceledim kıyasladım 100 tl lik opettenn aldığım benzinle o şubeden tabi 28 lt falan geliyordu 230 km yapıyordu aracım
aynı shellden alınca 320 Km yapıyordu daha da sonradan öğrendim ki benzine kolonya katılınca böyle oluyormuş aracımın kalkışıda ağırlaşmıştı normalde çok seri atak olan araç ışıklarda pati çeker gibi kalkmaya başlıyordu opetin benzinini her alışımda bende o zaman anladımki aracın performansında değişiklik varsa benzinlikte bi ipnelik arayacaksın.
pisagorean' Alıntı:Hele zeytinyağı katan işletmenin vay haline.pisagorean' Alıntı:Kolonyada az para değil ki hoca yaaa...hipopotam' Alıntı:Bir örnek daha vereyim bir gün bulunduğum ilde opete gittim, (tabi bu şubedeb daha önce sürekli benzin alıyordum) benzin almadan önce aracı yıkattım temizledim falan o sırada opettin tankeri benzini boşaltmış gidiyordu. Tam 45-50 dk sonra pompaya yanaştım fulle diyorum çocuk basıyor basıyor benzin gelmiyor, diğer pompaya gidiyoruz yine gelmiyor, diğer pompaya gidioruz benzin yine yok, neyse patronunu aradı onlar konuşurlarken duyduk abi tanker benzini çoktan boşalttı pompalara benzin şimdiye çoktan gelmesi lazım dı 1 saati geçti dedi. Adam ona telefondan kızıyor oğlum beni getirtme oraya ben depodayım daha işim bitmedi ben göndermiyorum benzini diye sert çıkıştı ondan sonra bendede kerizlik var biraz hiç şüphelenmdim çocuktabana abi biraz beklerseniz vanayı açacaklar diyor, sonra patronu aşağıdan kanal kapağını açıp çıktı olumm müşteriye benzin yok diyeceksiniz nie bekliyor diye bi azarladı.
yani hocam ben de onu diyorum, benzine zeytinyağı katmak bi balya Türk Lirasının içinden 200lük alıp 200lük euro katmak gibi bişeyctrl+alt+delete' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Hele zeytinyağı katan işletmenin vay haline.pisagorean' Alıntı:Kolonyada az para değil ki hoca yaaa...hipopotam' Alıntı:Bir örnek daha vereyim bir gün bulunduğum ilde opete gittim, (tabi bu şubedeb daha önce sürekli benzin alıyordum) benzin almadan önce aracı yıkattım temizledim falan o sırada opettin tankeri benzini boşaltmış gidiyordu. Tam 45-50 dk sonra pompaya yanaştım fulle diyorum çocuk basıyor basıyor benzin gelmiyor, diğer pompaya gidiyoruz yine gelmiyor, diğer pompaya gidioruz benzin yine yok, neyse patronunu aradı onlar konuşurlarken duyduk abi tanker benzini çoktan boşalttı pompalara benzin şimdiye çoktan gelmesi lazım dı 1 saati geçti dedi. Adam ona telefondan kızıyor oğlum beni getirtme oraya ben depodayım daha işim bitmedi ben göndermiyorum benzini diye sert çıkıştı ondan sonra bendede kerizlik var biraz hiç şüphelenmdim çocuktabana abi biraz beklerseniz vanayı açacaklar diyor, sonra patronu aşağıdan kanal kapağını açıp çıktı olumm müşteriye benzin yok diyeceksiniz nie bekliyor diye bi azarladı.
zeytin yağı daha pahalı ki![]()
pisagorean' Alıntı:yani hocam ben de onu diyorum, benzine zeytinyağı katmak bi balya Türk Lirasının içinden 200lük alıp 200lük euro katmak gibi bişeyctrl+alt+delete' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Hele zeytinyağı katan işletmenin vay haline.pisagorean' Alıntı:Kolonyada az para değil ki hoca yaaa...hipopotam' Alıntı:Bir örnek daha vereyim bir gün bulunduğum ilde opete gittim, (tabi bu şubedeb daha önce sürekli benzin alıyordum) benzin almadan önce aracı yıkattım temizledim falan o sırada opettin tankeri benzini boşaltmış gidiyordu. Tam 45-50 dk sonra pompaya yanaştım fulle diyorum çocuk basıyor basıyor benzin gelmiyor, diğer pompaya gidiyoruz yine gelmiyor, diğer pompaya gidioruz benzin yine yok, neyse patronunu aradı onlar konuşurlarken duyduk abi tanker benzini çoktan boşalttı pompalara benzin şimdiye çoktan gelmesi lazım dı 1 saati geçti dedi. Adam ona telefondan kızıyor oğlum beni getirtme oraya ben depodayım daha işim bitmedi ben göndermiyorum benzini diye sert çıkıştı ondan sonra bendede kerizlik var biraz hiç şüphelenmdim çocuktabana abi biraz beklerseniz vanayı açacaklar diyor, sonra patronu aşağıdan kanal kapağını açıp çıktı olumm müşteriye benzin yok diyeceksiniz nie bekliyor diye bi azarladı.
![]()
zeytin yağı dediysem marketlerde satılan yemelik zeytin yağı değil sanayide kullanılan yemeklikler üretildikten sonra sanayi araçlarının temizlenmesinde kullanılan bir tür var hatta onun yanmışsının kokusu bile insanı kanser eder onları özellikle sanayi bölgesi illerde benzinlikçiler tankerlerle satın alıyorlar sizin dünyadan haberiniz yok litreside 0-1 tl arası daya gitsin zaten yanıyor mu yanıyoryanma odasını tıkamaz ilkin ama zamanla arabayı zift bağlar o zaman serviste para dökersiniz.pisagorean' Alıntı:Hele zeytinyağı tan işletmenin vay haline.pisagorean' Alıntı:Kolonyada az para değil ki hoca yaaa...hipopotam' Alıntı:Bir örnek daha vereyim bir gün bulunduğum ilde opete gittim, (tabi bu şubedeb daha önce sürekli benzin alıyordum) benzin almadan önce aracı yıkattım temizledim falan o sırada opettin tankeri benzini boşaltmış gidiyordu. Tam 45-50 dk sonra pompaya yanaştım fulle diyorum çocuk basıyor basıyor benzin gelmiyor, diğer pompaya gidiyoruz yine gelmiyor, diğer pompaya gidioruz benzin yine yok, neyse patronunu aradı onlar konuşurlarken duyduk abi tanker benzini çoktan boşalttı pompalara benzin şimdiye çoktan gelmesi lazım dı 1 saati geçti dedi. Adam ona telefondan kızıyor oğlum beni getirtme oraya ben depodayım daha işim bitmedi ben göndermiyorum benzini diye sert çıkıştı ondan sonra bendede kerizlik var biraz hiç şüphelenmdim çocuktabana abi biraz beklerseniz vanayı açacaklar diyor, sonra patronu aşağıdan kanal kapağını açıp çıktı olumm müşteriye benzin yok diyeceksiniz nie bekliyor diye bi azarladı.
meseleyi kavrayamamışsınız ki ezbere konuşuyorsunuzpisagorean' Alıntı:yani hocam ben de onu diyorum, benzine zeytinyağı katmak bi balya Türk Lirasının içinden 200lük alıp 200lük euro katmak gibi bişeyctrl+alt+delete' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Hele zeytinyağı katan işletmenin vay haline.pisagorean' Alıntı:Kolonyada az para değil ki hoca yaaa...hipopotam' Alıntı:Bir örnek daha vereyim bir gün bulunduğum ilde opete gittim, (tabi bu şubedeb daha önce sürekli benzin alıyordum) benzin almadan önce aracı yıkattım temizledim falan o sırada opettin tankeri benzini boşaltmış gidiyordu. Tam 45-50 dk sonra pompaya yanaştım fulle diyorum çocuk basıyor basıyor benzin gelmiyor, diğer pompaya gidiyoruz yine gelmiyor, diğer pompaya gidioruz benzin yine yok, neyse patronunu aradı onlar konuşurlarken duyduk abi tanker benzini çoktan boşalttı pompalara benzin şimdiye çoktan gelmesi lazım dı 1 saati geçti dedi. Adam ona telefondan kızıyor oğlum beni getirtme oraya ben depodayım daha işim bitmedi ben göndermiyorum benzini diye sert çıkıştı ondan sonra bendede kerizlik var biraz hiç şüphelenmdim çocuktabana abi biraz beklerseniz vanayı açacaklar diyor, sonra patronu aşağıdan kanal kapağını açıp çıktı olumm müşteriye benzin yok diyeceksiniz nie bekliyor diye bi azarladı.
![]()
10 numara yağ en iyisi hocamhipopotam' Alıntı:zeytin yağı dediysem marketlerde satılan yemelik zeytin yağı değil sanayide kullanılan yemeklikler üretildikten sonra sanayi araçlarının temizlenmesinde kullanılan bir tür var hatta onun yanmışsının kokusu bile insanı kanser eder onları özellikle sanayi bölgesi illerde benzinlikçiler tankerlerle satın alıyorlar sizin dünyadan haberiniz yok litreside 0-1 tl arası daya gitsin zaten yanıyor mu yanıyoryanma odasını tıkamaz ilkin ama zamanla arabayı zift bağlar o zaman serviste para dökersiniz.pisagorean' Alıntı:Hele zeytinyağı tan işletmenin vay haline.pisagorean' Alıntı:Kolonyada az para değil ki hoca yaaa...hipopotam' Alıntı:Bir örnek daha vereyim bir gün bulunduğum ilde opete gittim, (tabi bu şubedeb daha önce sürekli benzin alıyordum) benzin almadan önce aracı yıkattım temizledim falan o sırada opettin tankeri benzini boşaltmış gidiyordu. Tam 45-50 dk sonra pompaya yanaştım fulle diyorum çocuk basıyor basıyor benzin gelmiyor, diğer pompaya gidiyoruz yine gelmiyor, diğer pompaya gidioruz benzin yine yok, neyse patronunu aradı onlar konuşurlarken duyduk abi tanker benzini çoktan boşalttı pompalara benzin şimdiye çoktan gelmesi lazım dı 1 saati geçti dedi. Adam ona telefondan kızıyor oğlum beni getirtme oraya ben depodayım daha işim bitmedi ben göndermiyorum benzini diye sert çıkıştı ondan sonra bendede kerizlik var biraz hiç şüphelenmdim çocuktabana abi biraz beklerseniz vanayı açacaklar diyor, sonra patronu aşağıdan kanal kapağını açıp çıktı olumm müşteriye benzin yok diyeceksiniz nie bekliyor diye bi azarladı.