Akıllı Telefon Yardım. "Türksel" Beni Batıracak...

Kodla Büyü

akrep026

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar dün Hepsi Burada'dan Samsung Ace 2 8160 aldım. Evimde Kablosuz internet var. Kablosuzdan bağlanıyorum. ama bu sabah bi mesaj geldi "İnternet kullanımınız 50 kb yi geçmiş ve vergiler dahil 5 tl ile ücretlendirilmiştir." diye. bunu sadece wifi ile bağlanıp hatti internete kapatma durumu var mı. kullanan arkadaşlar bu işi nasıl yapıyorlar.
Şimdiden Teşekkürler...

sistem ayarları - mobil ağlar menüsünden veri dolaşımı vs. kapatabilirsiniz.. yada marketten "dataswitch" programını kurup tek tuşla aktip - pasif edebilirsinz...

ben hemen "Türksel"i arayıp ikinci bir emre kadar hattın internet erişimini kapattırdım.

easytr' Alıntı:
ayarlar-kablosuz ve ağlar-mobil ağlar-paket veri kullan seçeneğini kapatırsanız hiçbir şekilde şebeke üzerinden veri transferi olmaz.
hocam onu kapattım zaten. o kapalıyken geldi mesaj... :cry:

akşam bizde arkadaşa turkcell maxi pro 5 aldık ben bi deniim dedim aynı olay bizimde başımıza geldi.

acemilikten olsa gerek.

Hocam yanlış anlamazsan bir teklif : telefona iyice alışana kadar sim kartsız kullan :mrgreen:

sinan36' Alıntı:
Hocam yanlış anlamazsan bir teklif : telefona iyice alışana kadar sim kartsız kullan :mrgreen:

Hocam çok haklısınız. Bu tür telefonları icat edenler Türksel'le ya da diğerleriyle ortak mı çalışıyo nedir. Çözene kadar en mantıklısı sizin dediğiniz... :D

_*G_S*_' Alıntı:
akşam bizde arkadaşa turkcell maxi pro 5 aldık ben bi deniim dedim aynı olay bizimde başımıza geldi.

acemilikten olsa gerek.

Hocam geçmiş olsun ben hallettim herhalde. artık wifi kapalı olunca bağlanmıyor. 5 tl gitti ama öğrenmiş olduk...
Cevap yazan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum...

hocam yanlış anlamayın ama hesaplı bir internet tarifesine geçin madem telefon akıllı sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız. Şu an bu sorunu halletiniz ama yarın bir gün internet erişimi ihtiyacınız olduğunda lazım olur veya bir tanıdığınız telefonla uğraşırken açar maçar 5 tl 5 tl ödeye ödeye bilginizi pekiştirmek durumunda kalırsınız. :roll:

akrep026' Alıntı:
_*G_S*_' Alıntı:

acemilikten olsa gerek.

Hocam geçmiş olsun ben hallettim herhalde. artık wifi kapalı olunca bağlanmıyor. 5 tl gitti ama öğrenmiş olduk...

ee. wifi kapalıysa ev ağına nasıl bağlanıyorsun.

akrep026' Alıntı:
_*G_S*_' Alıntı:

acemilikten olsa gerek.

hocam zaten wifi para kesmez korkmayında,wifiyi kapatırsanız evinizden bağlanamazsınız zaten
sizin mobil ağlardan paket kullanmayı veri dolaşımını kapatmanız yeterlidir

Ayar mayar, uğraşma, Türkseli ara, internetti, 3g wap edge ne varsa kapatacağım de, hatta mms yi de kapatabilirsin ki gelen mms den ücret alıyorlar (veri indiriyorsun ya)..

Garantilidir.. denenmiştir ve evdeki kablosuza bağlantıda sorun çıkarmaz..

Eğer arada cepten internete takılacağım diyorsan, vadafone de "eh işimi görür" türünden bir paket var.
network-ag-ve-internet-teknolojileri-f42/vodafone-yavas-sinirsiz-internet-14-tl-t94237.html

5 TL mi ben ilk ayımda 100 tl ye alışkın fiyat ödemiştim. :puhaha: :puhaha: :puhaha: Ama benim ki biraz netten gezinmenin keyfine kaptırmıştım kendimi.Akıllı telefon varsa net olmadan pek tadı çıkmıyor.Bende hemen bi net paketi aldım.Akıllı Kamu tarifesinde 2 gb.Telefonunuz hayırlı olsun hocam..

tayinci42' Alıntı:
akrep026' Alıntı:
_*G_S*_' Alıntı:

acemilikten olsa gerek.

ee. wifi kapalıysa ev ağına nasıl bağlanıyorsun.

Yok arkadaşlar, wifi kapalı olunca da bağlanıyor mu diye denedim. hani Türksel'den mesaj geldiydi ya. Yine hat üzerinden bağlanıp bağlanmadığını anlamak için kapattım wifiyi. Bağlanmadı. Demek ki kapatmışız. Şu an sadece wifi ile bağlanıyorum.

alibaba37' Alıntı:
5 TL mi ben ilk ayımda 100 tl ye alışkın fiyat ödemiştim. :puhaha: :puhaha: :puhaha: Ama benim ki biraz netten gezinmenin keyfine kaptırmıştım kendimi.Akıllı telefon varsa net olmadan pek tadı çıkmıyor.Bende hemen bi net paketi aldım.Akıllı Kamu tarifesinde 2 gb.Telefonunuz hayırlı olsun hocam..

Teşekkürler Hocam...

arkadaşın telefonunda nokia e7 de mobil bağlantıyı kes diyorum kapatıyor. Ana ekrana dönünce yeniden açıyor. Ne yapmam lazım anlamadım

alibaba37' Alıntı:
5 TL mi ben ilk ayımda 100 tl ye alışkın fiyat ödemiştim. Ama benim ki biraz netten gezinmenin keyfine kaptırmıştım kendimi.Akıllı telefon varsa net olmadan pek tadı çıkmıyor.Bende hemen bi net paketi aldım.Akıllı Kamu tarifesinde 2 gb.Telefonunuz hayırlı olsun hocam..

aynen ilk ay 147 lira fatura geldi. avea insaflı çıktı da 50 lira indirim yaptı:)sonra akıllı kamuya geçtim

BBNET
Geri