cgg*seco' Alıntı:Samsung C7 yaklaşık 3 haftadır kullanıyoruz. 4 gb RAM, 16 mp arka, 8 mp ön kamera(flashlı), 32 gb dahili hafıza. İster çift sim kart, ister tek sim + hafıza kartı olarak kullanabiliyorsun. 3300 mAh batarya (rahat 2 gün gidiyor). Fiyat ben alırken 1350 TL'idi 125 TL indirim kuponuyla 1225'e geldi. Şuan 1400 seviyelerinde. Hepsiburadada en çok satılan telefonlar arasında. Tek kusuru resmi açıklamaya göre Türkiye'ye gelmeyecek olması yani ithalatçı garantili alabiliyoruz.
+1avasoli' Alıntı:androidin en iyisi htc 10
nosTRa' Alıntı:Huawei mate 8. Bir bataryası var o bile fark atması için yeterli
ben kullanıyorum telefon müthiş. kullanıma göre 2-3 gün görüyorum şarjıbuyey' Alıntı:nosTRa' Alıntı:Huawei mate 8. Bir bataryası var o bile fark atması için yeterli
hocam özellikleri çok güzel gerçekten siz kullanıyor musunuz?
Bende Telefon Alacağım araştırıyorum bu huawei 8 9 ve mate kullananlar gayet menun gibi gözüküyor. Hiç kötü diyeni duymadım.nosTRa' Alıntı:Mate 8 bir telefondan beklenenden biraz daha fazlası diyebilirim gerçekten. Onceki telefonum lg g3 idi. Ona iyi telefon derken bunu alınca aradaki farkı gordum ki benim icin bu öncelik batarya ömrü idi. Telefonu çok kullanan biri olarak prize bitişik yaşıyorduk şimdi ise şarj aletini evde bırakıyorum biloyorim ki bitmeyecek. Birde android 7 betayi yukledim tadindan yenmiyortek kusuru ne derseniz ekran da akıllı göz uygulaması yok yani sensor ekrana baktığımızı bu buna bağlı olarak ekranı kapatması gerektiğini anlamıyor. Varsa da ben bilmiyorim
only61' Alıntı:ben lg g4 aldım rahat ettim