akıllı telefon nereden alınır?

Kodla Büyü

pckopat11

Aktif Üye
arkadaşlar akıllı telefon kullanan arkadaşlar nereden almak daha mantıklı önerilerinizi bekliyorum
s3 alma niyetim var ama
internette bazı sitelerde parelel ithalat olduğundan güvenilir gelimiyor
distribütör garantilisi olan bir internet sitesinden almak mı yoksa gsm şirketlerinden almak mı daha mantıklı ne dersiniz? (gsm şirketleride 24 ay taahhüt istiyor. ve paketler 45 liradan falan başlıyor toplam 115 * 24 )

önerilierizi bekliyorum

Aynı soruyu bende soracaktım.. Hocam s3 çok kaba değil mi ya, ben Sony tavsiye ederim :+1:

hocam bana güven veriyor birde yok hafıza doldu yok kiletledi falan olmasın diye tercihim samsung note 2 çok büyük geldi cebe bile sığmadı ama s3 hoşuma gitti açıkcası

pckopat11' Alıntı:
arkadaşlar akıllı telefon kullanan arkadaşlar nereden almak daha mantıklı önerilerinizi bekliyorum
s3 alma niyetim var ama
internette bazı sitelerde parelel ithalat olduğundan güvenilir gelimiyor
distribütör garantilisi olan bir internet sitesinden almak mı yoksa gsm şirketlerinden almak mı daha mantıklı ne dersiniz? (gsm şirketleride 24 ay taahhüt istiyor. ve paketler 45 liradan falan başlıyor toplam 115 * 24 )

önerilierizi bekliyorum
Ben de hocamla aynı çelişkileri yaşıyorum. Yıllardır nokia 6300 kullanıyordum o benden vazgeçti ama ben ondan geçemedim. Artık bozuldu. Arkadaşlar diyor akıllı telefon al ama kararsız kaldım. S3 alma niyetim var ama o kadar parayı neden vermeliyim ki? Neden akıllı telefon?

vodafone ve avea nın kampanyaları güzelaslında. kredi kartı kullanmadan 24 ay taksit yapıyor. ama vodafone nun tarifeleri avea göre daha fazla. mesela 1000 dk + 1000 sms + 1 gb internet avea da 40 tl aynı tarife cihaz alımında vodafone da 59. içerisinde dakika sms ve internet olan daha uygun tarife varsa paylaşalım

hocam öyle çok tel ile konuşan birisi değilim şuan ayda 500 dk her yöne var bana yetiyor aceba tel i direk satın mı alsam diye düşünüyorum. o zaman da tel için internet ihitiyacı olacak yine paket yükselecek bu yüzden karar veremiyorum

Geçen hafta S3 mini aldım teknosadan...899 tl ve 50 liralıkta hediye çeki verdi...

aynen arkadaşlar bende bir süredir piyasa araştırması yapıyorum. hatta sırf bu yüzden bonus kart a başvurdu. Ben GSM şirketlerinden değil de sirekt telefonu almaktan yanayım. 24 ay mahkum kalamam şirketlere. en fazla 12 taksit yeter.
s3 almak için. kampanyalardan yada fiyat düşmelrinden haberdar olanlar buraya yazarsa sevinirim.

bizdeuygun.com dan sony xperia arc aldım 2 hafta önce bi sorun çıkmadı. En uygun fiyatda ordaydı

hepsiburadadan 12 taksitle. 1379 TL ye sipariş verdim bugün yada yarın elime ulaşır sanırım. ithalatçı firma garanti olayını da müsteri hizmetlerine sordum. arızalarda muhatap biziz siz bize gönderiyorsunuz biz ilgileniyoruz dediler.

Ben fiyat karşılaştırma sitelerine bakarak en uygunu hangisi ise onu alıyorum.

Bence Note 2 yada GlaxxyMega almalısın. Bu cep telefonları http://www.websibir.com/cok ucuz bence bir bak derim.

http://www.websibir.com/Samsung-i9200-G ... 31950.html

http://www.websibir.com/Samsung-i9200-G ... 31950.html

pr_01_131950_min.jpg

pr_01_47283_min.jpg

Telefon alacaksanız şu anda piyasanın en ucuzu http://www.kliksa.com/
.
Ben eşime Note 2 aldım. Samsung TR garantili. 1299 - 100Wordpuan ile 1199 a geldi 12. taksit

tek kötü yanı aynı gün kargo demelerine rağmen 1 haftada gönderdiler
...
Firmanın eksileri bol. alış veriş yaparken sinir harbine hazır olmanız gerekiyor. müşteri hizmetlerinin telefonu yok her şeyi mail ile hallediyorsunuz. canlı destek veren kişi bişey bilmiyor. ama fiyatları süper ve ürünlerin %90 belkide %100ü distribütör firma garantili

sikayetvar.com üzerinde yüzlerce şikayet kaydı var ve hepsi geç gönderme ile ilgili. ama ben tüm bunlara rağmen ucuz diye aldım. gelen cihazda herhangi bir problem yok. kapalı kutu. samsung tr garantili.

almadan önce 2 kere düşünün. ama daha ucuzu yok...

Bende nişanlanacağım kıza ilk doğum günü için nokia 500 sipariş verdim. sanırım yanlış seçim telefonu kafama atacagi kesin.

BBNET
Geri