Okuldaki bütün öğretmenler ve idarecilerdeşahitlikleriyle sizi hedef gösterdiği zaman aynı durum geçerlimidir hocam? Ayrıca, BTR görevlendirmemizin bizi zaten direk olarak bu durumdan mesu tutmadığını nereden bileceğiz?halk' Alıntı:Senin kurduğunu kimse bilemez. Bu ispatlanamaz. Birisi kurmuş işte. Suçun sabit olması için isbat şart. Şüphe yetmez.
Hocam ücretli bir yazılımın lisanslı halini bulmak diye birşey olamaz zaten. Parayı bayılır satın alırsın lisanslı olurcinefil' Alıntı:Cevaplar için teşekkürler hocalarımPeki DEEPFREEZE PROGRAMININ LİSANSLI HALİNİ NEREDEN BULABİLİRİM ?
Parhelion' Alıntı:Hocam ücretli bir yazılımın lisanslı halini bulmak diye birşey olamaz zaten. Parayı bayılır satın alırsın lisanslı olurcinefil' Alıntı:Cevaplar için teşekkürler hocalarımPeki DEEPFREEZE PROGRAMININ LİSANSLI HALİNİ NEREDEN BULABİLİRİM ?
+1 :alkis:egitimci.' Alıntı:ben okulda da evde de korsan yazılım kullanmam, hırsızlık olduğunu düşünüyorum bunun dışında kurulan menfi bahaneler beni ilgilendirmez...
yedekten yükleme için clonezilla kullanıyorum, koruma için toolwiz time freeze kullanıyorum, virüs programı essentials, office için starter+powerpoint viewer+ kingsoft un powerpoint ini kullanıyorum vb... arayan mutlaka ücretsizini bulur...
esenordelarthe' Alıntı:eğitim amaçlı kullanımlarda lisans konusunda başka uygulamalar geçerli diye biliyorum?
Hocam bu fiyatları görünce insanın alası gelmiyor.. verdiğim link Faronics firmasının ülkemizdeki 3 satıcısından biri.cinefil' Alıntı:Parhelion' Alıntı:Hocam ücretli bir yazılımın lisanslı halini bulmak diye birşey olamaz zaten. Parayı bayılır satın alırsın lisanslı olurcinefil' Alıntı:Cevaplar için teşekkürler hocalarımPeki DEEPFREEZE PROGRAMININ LİSANSLI HALİNİ NEREDEN BULABİLİRİM ?
evet hocam ben de onu kastettim. Güvenilir bi satın alma sitesi bilen varsa diye![]()