akıllı tahtalarda parola süresi doldu hatası

Kodla Büyü

ekicimert

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okuldaki atak kurulu olan hemen hemen tüm tahtalarda oturum açma otomatik olmasına rağmen parola ekranında kalıyor ve parola girdiğinde parolanın süresi doldu değiştirilmesi gerekiyor diyor fakat parola değiştirmek istediğimizde erişim engellendi diyor ve açmıyor. administrator olarak giriş yapıyorum bu sefer servisatk sorunu oluşuyor dosya okunamadı hatası ve okul sınıf bilgileri gidiyor. Açma flaşı da kaldırma flaşı da çalışmıyor ne yapılabilinir acil yardım..

edit : başka kullanıcı dan administrator olarak oturum açıp çalıştıra secpol.msc yazıyoruz ordan hesap ilkeleri > parola ilkeleri 42 günü 999 olarak değiştirdim sorun çözüldü

bende de arada parola süresi doldu diyor ama koruma programını deaktif edip yeniden parola tanımlıyorum sorun olmuyor. Parola süresinin dolmaması için ne yapmak lazım?

bilgisayarım sağ tık > yönet > yerel kullanıcılar ve gruplar > kullanıcılar altından kullanıcı özelliklerine bakın parola süresi vs oradan ayarlarsınız.

ademola' Alıntı:
bilgisayarım sağ tık > yönet > yerel kullanıcılar ve gruplar > kullanıcılar altından kullanıcı özelliklerine bakın parola süresi vs oradan ayarlarsınız.
şu an bilgisayara erişemiyorum ki atak programı hata verdi usb bellekler çalışmıyor !!
ayrıca parola süresi ile ilgili bir ayar göremedim parola her zaman geçerli olsun yazan bölümle ilgili mi acaba ?

Yerel Güvenlik İlkesi'ni açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın, arama kutusuna secpol.msc yazın ve secpol öğesini tıklatın.‌ Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

Sol bölmede, Hesap İlkeleri'ni çift tıklatın ve ardından Parola İlkesi'ni tıklatın.

İlke listesinde değiştirmek istediğiniz öğeyi çift tıklatın, ayarı değiştirin ve sonra da Tamam'ı tıklatın.

hazarpapak' Alıntı:
Yerel Güvenlik İlkesi'ni açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın, arama kutusuna secpol.msc yazın ve secpol öğesini tıklatın.‌ Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

Sol bölmede, Hesap İlkeleri'ni çift tıklatın ve ardından Parola İlkesi'ni tıklatın.

İlke listesinde değiştirmek istediğiniz öğeyi çift tıklatın, ayarı değiştirin ve sonra da Tamam'ı tıklatın.
gpedit.msc

Allah razı olsun hocam :+1:

BBNET
Geri