akıllı tahtalarda oturum değiştirme olayı yok mu?

Kodla Büyü

lilyum

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar bizim okulumuzada 2. faz ile bu hafta akıllı tahtalar takıldı program yuklerken admin şifresini istiyor admin şifresini öğrendim evet admin şifresini girdiğimizde yuklenmesine izin veriyor ve ve ebaadmin admin dışındameb-sb-std-user ve servisadm diye farklı kullanıcı isimleride çıkıyor parolalı şekilde fakat akıllı tahtayı açtıgımızda bu oturumlar gorunmuyor dırek oturum açılıyor program yuklerken her seferınde admin şifresi girmek yerine admin oturumunu açıp her turlu degısıklıgı yapma imkanımız yok mu kafam karmakarışık oldu?

Başlat ekranına döndükten sonra kullanıcı adına tıklayın, açılan menüden oturumu Kapat seçeneğini seçin. Oturum kapanıp, sizden kullanıcı adı ve şifre isteyecek oraya admin kullanıcı adınızı ve şifrenizi girip, yönetici olarak oturum açabilirsiniz. İstediğiniz programları kurup, ayarları yaptıktan sonra bilgisayarı kapatıp, açtığınızda ya da yine aynı şekilde oturumu kapatıp, etkullanici ile oturum açtığınızda tahtayı kullanmaya devam edebilirsiniz.
Benim tavsiyem yönetici olarak oturum açtıktan sonra kendiniz için yönetici yetkisine sahip bir kullanıcı daha oluşturmanızdır. Ben, kendi okulumda btr adında bir kullanıcı oluşturup, basit bir şifre tanımladım, bir şey kurmam gerektiğinde bu kullanıcıyla oturum açıyorum.

Çok mantıklı hocam yoksa her program yukkemede admin şifresini girmek ölüm gibi, açıkkamalarınız için tesekkur ederım hocam windows 8e cok yabancıyım cok karısık geldi bana.

Güvenlik adına ne yapılabilir hocam fikir alabilirmiyim siz ekstra hangı programları kurdunuz ben c yi korumak için tooldeepfreze kurdum ama d klasorunde de driverlar var bunun için ne yapabilirim önerilerinizi beklıyorum

Driver'ları C'ye atabilirsiniz.
Deepfreeze kurdum. BIOS'a şifre koydum. Ben hem C'yi hem D'yi dondurdum.
Forumda akıllı tahta güvenlik ayarları şeklinde bir paylaşım var onu inceleyin isterseniz.

BBNET
Geri