akıllı tahtalara netframework3.5 kurabilen var mı?

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar neredeyse 1 aydır internette gördüğüm her çözümü denedim, bir türlü kuramadım, kurabilen varsa detaylı anlatabilir mi?

ben şunları denedim :
tahtayı internete bağladım, program ekle kaldır- windows özelliklerini aç oradan nf3x işaretledim tamam dedim yükleme yarıda kesildi, gurup ilkesi ayarlarını düzelttim olmadı, win8 i flasha yükleyip komut isteminde Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:x:\sources\sxs /LimitAccess denedim olmadı, regedit ten HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Policies\ Microsoft\ Windows\ WindowsUpdate\ AU anahtarında ‘UseWUServer’ DWORD değeri 0 olarak ayarla için denedim windowsun altında windowsupdate yok.

başka bişey bilen yada deneyip yapabilen var mı?

Kurmaya çalıştığımda zaten yüklü diyor.
Ama yayınevi flaşlarının bir kısmını NF 3.5 olmadığı için çalıştıramıyorum.
Sizin probleminiz de aynı mı ?

windows özellikleri aç/kapat dan açmanız gerekiyor.
arama butonuna windows özellikleri yazın gelen ekrandan net 3.5 in önündeki checki işaretleyin.
saygılar...

Hocam ben kurdum. Bi sıkıntı çıkarmadı. windows özelliklerden de yaptım indirip yükledim de.

ben netframework 4.5 kurdum gayet güzel çalışıyor. hatta biyoloji öğretmeni bi program yükleyememişti .net 4.5 kurunca düzeldi

forumlardada araştırdım benimgibi sorun yaşayan çok, yükleme %65 de kesilenlere "HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Policies\ Microsoft\ Windows\ WindowsUpdate\ AU anahtarında ‘UseWUServer’ DWORD değeri 0 olarak ayarla" yöntemi önerilmiş ama benim regeditte HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Policies\ Microsoft\ Windows\ kadar ilerleebildim windowsun altında windowsupdate yok. :?

BBNET
Geri