Akıllı Tahtalara Hangi programlar Kurulmalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozcgmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozcgmn

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba, okulumuza akıllı tahtalar kuruldu . Şimdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Hangi programları kurmalıyım. Deepfreze kurdum o kadar. Başka hangi önlemleri almak gerekiyor. Hangi virüs programı kullanıyorsunuz ? Yardımcı olursanız sevinirim. :)

hocam ben drive vaccine Pc restore programını kurmak istediğim zaman diskler korumalı diyerek ekranda harddiskin bölümlerini göremiyorum.

Sayin hocam
Eğer deepfreze kurduysaniz virüs programina gerek olmayacağını düşünüyorum.
Atak programini kurmanizi tavsiye ederiz.
Kolaylıklar dilerim..

Teşekkür ederim. Deepfreze lisanslı değil yalnız bir sorun olur mu acaba ? Buradan indirmiştim lisans anahtarı vardı içinde lab. larda da hep onu kuruyorum.

Deepfreze kurunca anti programına ihtiyaç olmaz diye bişrşey yok. Örnegin Deepfreze'yi sadece C,ye kurdunuz ve D bölümü verilerin saklandıgı yer olsun. D içine flash bellek virüsü bulaşınca direk dosyalar gizlenecek. klasörler yok olacak vs.. Yani D diskine de veri atılmasın deyip Deepfreze kurarsanız sıkıntı olmaz. Ama sadece C'ye kurmanız fayda saglamaz. Yanına Antivirüs kurmanız gerekir.(Sırf klasörlerin güvenligi için gerekli)

flash belleklerdeki virüsten kurtulman için masaustune usbshow1.0 programını yükle kullanımı basit...
öğretmen arkadaşlar flash belleklerindeki dosyaları göremiyorlar... kendi getirdikleri flashlar virüslü ama kendileri bazen kabul etmiyorlar benim flash temiz diye....

http://www.usbshow.net

Ekli dosyalar

ozcgmn' Alıntı:
Hocam virüs uyarısı verdi program :/
yazdığımız programlar Exe uzantılı olunca antivirüs programları virüs olarakgörüyor sana garanti veriyorum programda hiç bir sıkıntı yoktur

ozcgmn' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, okulumuza akıllı tahtalar kuruldu . Şimdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Hangi programları kurmalıyım. Deepfreze kurdum o kadar. Başka hangi önlemleri almak gerekiyor. Hangi virüs programı kullanıyorsunuz ? Yardımcı olursanız sevinirim. :)
hocam hangi işletim sistemi kurulu tahtalarda bizim okulada win 8 işletim sistemli tahtalar kuruldu ama deepfrezede kapanma sorunu oluyor diye yüklemedim. eğer win 8 ise deepfrezein hangi sürümünü yüklediniz?

BBNET
Geri