Hocam ben deep freeze, drive vaccine vs. kurarken harddik bölümleri gözükmüyor. Siz nasıl yaptınız. The partion must be protection diyorrockgun' Alıntı:shadow defender tavsiye ederim sorunsuz deep freeze alternatifi. bu arada btr fln değilim bilişim öğretmeniyim ve bugün (cumartesi) 40 tane tahta kurdum (13 saat sürdü). Bunu gönüllü olarak yaptım o kadar masraf yapılmış tahtalar artık kullanılsın diye. ama iyimi yaptım kötümü, nasıl olsa yapıorum die tepeme binilir mi ? :/![]()
kkslyyldz' Alıntı:rockgun hocam neler yaptınız paylaşır mısınız? Ben henüz ilgilenemedim tahtalarla hangi işlemleri yaptınız anlatırsanız sevinirim
rockgun' Alıntı:kkslyyldz' Alıntı:rockgun hocam neler yaptınız paylaşır mısınız? Ben henüz ilgilenemedim tahtalarla hangi işlemleri yaptınız anlatırsanız sevinirim
hocam öncelikle bazı tahtalar açılmıyordu, çalışan bir tahta üzerinde gerekli programları yükledim. sonra imajını aldım. diğer tahtalara dağıttım. usb çoğaltıcıyla işiniz kolaylaşır bu arada. klavye mouse aimaj için iso içeren boot usb ve yedeği taşıdığını bir hdd takıyorsunuz çünkü ve tahtada 2 tane usb girişi var aklınızda olsun
kkslyyldz' Alıntı:rockgun' Alıntı:kkslyyldz' Alıntı:rockgun hocam neler yaptınız paylaşır mısınız? Ben henüz ilgilenemedim tahtalarla hangi işlemleri yaptınız anlatırsanız sevinirim
hocam öncelikle bazı tahtalar açılmıyordu, çalışan bir tahta üzerinde gerekli programları yükledim. sonra imajını aldım. diğer tahtalara dağıttım. usb çoğaltıcıyla işiniz kolaylaşır bu arada. klavye mouse aimaj için iso içeren boot usb ve yedeği taşıdığını bir hdd takıyorsunuz çünkü ve tahtada 2 tane usb girişi var aklınızda olsun
hocam hangi programları yüklediniz ve imaj için hangi programı kullandınız?
Drive vaccine için konuşuyorum. Faz 2 için Ssd desteği yok. O yüzden diski görmüyor. Shadow defender tavsiye ederim. Ama bazen lisans sıkıntısı oluyor. En temizi toolwiz. Hem stabil hem ücretsiz. Zaten imaj aldıktan sonra usb 3.0 disk ile 8 dk da herşey bitiyor. Hiçbir program kurmasanız da oluray51' Alıntı:Hocam ben deep freeze, drive vaccine vs. kurarken harddisk bölümleri gözükmüyor. Siz nasıl yaptınız. The partion must be protection diyorrockgun' Alıntı:shadow defender tavsiye ederim sorunsuz deep freeze alternatifi. bu arada btr fln değilim bilişim öğretmeniyim ve bugün (cumartesi) 40 tane tahta kurdum (13 saat sürdü). Bunu gönüllü olarak yaptım o kadar masraf yapılmış tahtalar artık kullanılsın diye. ama iyimi yaptım kötümü, nasıl olsa yapıorum die tepeme binilir mi ? :/![]()
ben de arıyorum. Elinde olan arkadaşlardan rica etsem gönderebilirmiisnzarkadaşlar şu acronis'i bulamadım gitti. heryerde ücretli isteniyor. ücretsiz bir yer yok mudur.