akıllı tahtalar kuruluyor

Kodla Büyü

Aylinhoca

Aktif Üye
Arkadaşlar akıllı tahtalar kuruluyor bu hafta içinde. neler yapmalı bilginiz varsa paylaşır mısınız lütfen

Öncelikle Anahtarlarını anahtarlıklı şekilde alt yapı kurulasıya kadar toplayın. Her akıllı tahta için USB uzatması sipariş edin. Öğrencileri bilgilendirin. Öğretmenleri zira öyle. :)

Kolay gelsin arkadaşım.

benimde aklımı kurcalıyor açıkcası. deep freeze tarzı birseyler düşünüyorum. usb uzantması da iyi bir fikirmiş teşekkürler.

tahtalarımız kuruldu ama lutfedip kullanıcı adı ve şifre söylememişler. tahtalar bize bakıyo biz onlara. onu da biz arayıp bulacağız heralde.

lisans gerektirmeyen programları kurmanızı tavsiye ederim hocam.. :+1:

etkileşimli tahtaları açılış şifrelerini de internetten artık çok rahat bir şekilde ulaşabiliyorsunuz malesef :-1:

virüs programı olarak ne önerirsiniz hocam çünkü autorun virüsü flashlardaydı hep önceki okulumda çözüm bulamadım. deep freeze kurmalı mı hemen

Bizim kuruldu... Takipteyim... Libre Office Kurulu MS office kurmalı mıyım?
USB Disk Security ve Avira güvenlik için yeterli midir?
Kurulması gereken ekstra program isimlerini paylaşabilir miyiz?
Ders içeriklerini lisede iken ebadan toplu şekilde çekip yüklemiştim aynı o mantıkla bişey var mıdır?

ben mersin mem den faz2 kurulum aldım ancak tahtalar geldiğinde hemen kurup sonra imaj mı almak lazım. nereden baslamalı

s_kajmeran' Alıntı:
Bizim kuruldu... Takipteyim... Libre Office Kurulu MS office kurmalı mıyım?
USB Disk Security ve Avira güvenlik için yeterli midir?
Kurulması gereken ekstra program isimlerini paylaşabilir miyiz?
Ders içeriklerini lisede iken ebadan toplu şekilde çekip yüklemiştim aynı o mantıkla bişey var mıdır?

libre office yeter
gom player yükle
2015 hazirana kadar btr idim.araya yaz tatili girdi bu sezonda btr olmadım.bişeyler daha yapıyordum şimdilik aklıma gelenler bunlar.birde atak programını kullan.

BBNET
Geri