B boss2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 364 30 Mayıs 2013 #1 Arkadaşlar bugün çok denedim ama yapamadım. Akıllı tahta usbden naıl başlatılır. Boot usb flash var elimde onunla yedek almak istiyorum. Nasıl olur?
Arkadaşlar bugün çok denedim ama yapamadım. Akıllı tahta usbden naıl başlatılır. Boot usb flash var elimde onunla yedek almak istiyorum. Nasıl olur?
B boss2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 364 30 Mayıs 2013 #3 asp-php' Alıntı: Usb key seçeneğini seçeceksiniz.. Genişletmek için tıkla ... Hocam anlamadım. Klavyeden hangi tuşa basıp açılış seçeneklerine geçeceğiz? Onu yapamadım.
asp-php' Alıntı: Usb key seçeneğini seçeceksiniz.. Genişletmek için tıkla ... Hocam anlamadım. Klavyeden hangi tuşa basıp açılış seçeneklerine geçeceğiz? Onu yapamadım.
B BesSTy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 549 30 Mayıs 2013 #4 delete tuşu ile biosa giriliyor hocam yanlış hatırlamıyorsam...
B boss2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 364 31 Mayıs 2013 #5 Biosa girdikten sonra ne yapıyoruz? açılışı usb mi yapıyoruz? Birbir deneyen yok mu? ihtimallerle yarın okula gitmek istemiyorum.
Biosa girdikten sonra ne yapıyoruz? açılışı usb mi yapıyoruz? Birbir deneyen yok mu? ihtimallerle yarın okula gitmek istemiyorum.
format_01 Aktif Üye Mesajlar 118 31 Mayıs 2013 #6 Bilgisayar açılırken F7 tuşuna basın. Tabi bellek takılı iken. orada görünüyor hocam belleğiniz
B BesSTy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 549 31 Mayıs 2013 #7 Açılışı usb key yapacaksınız sayın hocam.. Sene boyunce 250 defa bu yolla yaptım
ed1903 Aktif Üye Mesajlar 230 31 Mayıs 2013 #8 boot seçeneklerinden birinci boot olarak hard disk i seçin hard disk ayarlarından da birinci hard disk olarak usb belleğinizi seçin hocam
boot seçeneklerinden birinci boot olarak hard disk i seçin hard disk ayarlarından da birinci hard disk olarak usb belleğinizi seçin hocam
B boss2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 364 31 Mayıs 2013 #9 Benim anladığım şu: Usb takılı iken F7 tuşuna basacağım ve ordan usb seçeceğim. "BesSTy" arkadaştan anladığım şey: Delete tuşuna basıp biosa girip boot kısmında "usb key" yapacağım. Ben bunları anladım. iki tane seçeneğim var. Yarın deneyeceğim. Allah razı olsun.
Benim anladığım şu: Usb takılı iken F7 tuşuna basacağım ve ordan usb seçeceğim. "BesSTy" arkadaştan anladığım şey: Delete tuşuna basıp biosa girip boot kısmında "usb key" yapacağım. Ben bunları anladım. iki tane seçeneğim var. Yarın deneyeceğim. Allah razı olsun.
B BesSTy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 549 31 Mayıs 2013 #10 Ne demek hocam.. Benim dediğim garanti sen onu ilk dene Her gün yaptığım şey
A aleyittin Üye Mesajlar 8 29 Nisan 2014 #11 USB BELLEĞE NE YÜKLEYECEĞİZ DE TAHTA AÇILACAK BAŞLANGIÇ DİSKİ GİBİ BİR ŞEY Mİ
F ftmare Aktif Üye Mesajlar 202 29 Nisan 2014 #12 aleyittin' Alıntı: USB BELLEĞE NE YÜKLEYECEĞİZ DE TAHTA AÇILACAK BAŞLANGIÇ DİSKİ GİBİ BİR ŞEY Mİ Genişletmek için tıkla ... Acronis gibi programlarla flash belleği bootable yapıyorsunuz hocam.
aleyittin' Alıntı: USB BELLEĞE NE YÜKLEYECEĞİZ DE TAHTA AÇILACAK BAŞLANGIÇ DİSKİ GİBİ BİR ŞEY Mİ Genişletmek için tıkla ... Acronis gibi programlarla flash belleği bootable yapıyorsunuz hocam.