btnotlari' Alıntı:Hocam bi 69,küsür GB bir dosya var neyin nesidir16 part war içinde
btnotlari' Alıntı:hocam inmiyor ki![]()
.tib uzantısından o olduğunu anladım da hocam bu kadar büyük boyutta içindekiler ne onu kastttimecevahir' Alıntı:btnotlari' Alıntı:Hocam bi 69,küsür GB bir dosya var neyin nesidir16 part war içinde
acronis image dosyaları
pardus+win7 var.Parhelion' Alıntı:ne bunların işletim sistemi linux tabanlı bişey mi
sanmıyorumegitimci.' Alıntı:ilden ile sistemler farkeder mi acaba?
btnotlari' Alıntı:hocam kaynakta kımse yok galıba %38 de kaldı benımkısı kaç gündür madem paylasıldı kaynakta kalınsın
hocam ben indirsem kaynakta kalıcam ins ama inmedi ki bi %40 da 5 ,10 kb ıle gelıo hocam full acın gondermeyı gelsınnecevahir' Alıntı:btnotlari' Alıntı:hocam kaynakta kımse yok galıba %38 de kaldı benımkısı kaç gündür madem paylasıldı kaynakta kalınsın
hocam elektrik gitmişti bir gece kaynak olamadım, şuan devam ediyorum. ricam indiren arkadaşlar da kaynak olmaya bir süre devam etsinler.
bilerzen' Alıntı:Arkadaşlar bize ilçe toplantısında akıllı tahtaları image ile kurmayın, problem çıkıyor çöpe atılacak hale geliyor dediler, böyle bir problem çıktığında da garanti kapsamından çıkıyor başınız ağrır biz tavsiye etmiyoruz demişlerdi.. bilemiyorum bizim okula henüz kurulmadı ama bu şekilde bir uyarıda bulunduklarını hatırlıyorum başlığı görünce paylaşayım dedim....
muratci' Alıntı:ben cumadan açık bıraktım bilgisayarı, indirmeye devam ediyordu. Okulda elektrik kesilmediyse kaynak olmuştur umarım![]()