Akıllı tahta da ekranın gidip gelmesi

Kodla Büyü

bağan

Üye
Okulumda bi kaç tahtada ekran bi anda gidiyor bir iki sn sonra kaldığı yerden devam ediyor. Faz2 Windows işletim sistemi mevcut

hocam ops yi sökün mümkünse temizleyin ama imkan yoksa ops yi çıkarın tekrar takın. Muhtemelen sorun gidecek.

Okulumda bi kaç tahtada ekran bi anda gidiyor bir iki sn sonra kaldığı yerden devam ediyor. Faz2 Windows işletim sistemi mevcut
Hocam yan okulumda şöyle bir deneyimim oldu daha önce faz2 ile alakalı:
Görüntü gidipm gelen bir tahta vardı. Kısa süreli gidip geliyordu. Driver güncelleme vb düzelmedi. Sonta koordinatörlerlerimiz okul ziyaretine geldiğinde durumu konuştuk. Onlar da başka yerde karşılaşmış. Tahtayı ittirin ileri geri oynatın eğer o esnada oluyorsa panel in içinden kaynaklanıyor dendi. gittik beraber baktık aynısı oldu. Yani teyyit etmeniz lazım. Mesela öğretmen tahtayı kullanırken biraz bastırınca yada oynatınca tesadüf, görüntü gelip gidiyor. Öğretmen farketmiyor bunu aslında. Sorun minimal düzeyde de olsa tahta oynayınca panelde bir yer temassızlık yapıyor ve görüntü gidip geliyor. Sorunu bu şekilde doğrulamış olduk. İçini açıp düzeltiyorlar

hocam bugün karşılaştım imaj ile düzeldi. ama hocamın dediği gibi panel ile ilgili de olabilir. Biraz ileri geri oynatın düzelebilir denemek gerek.

okuldaki 2 tahtada flash bellekler kısayol olarak görüntüleniyor ve içerikteki hiçbir belge görünmüyor. nasıl çözerim

faz2 lerde görüntü gidip gelmesi ops nin oturduğu soketten olabildiği gibi. monitör kartının beslemeye giden taraftaki sokettende oluyor. izopropil alkol ve sert fırçalyla temizleyiniz

ilksms
Geri