Akıllı Tahta Açılırken vestel hesabı yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uakkas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

uakkas

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar;
Akıllı tahtalara ilden aldığımız image ları attık 2 3 gün önce sıkıntı yoktu ancak bugün açılırken direk admin hesabı geliyor,kullanıcı değiştirden vestel hesabı yok;admin olarak açılınca hesaplarda vestel gözüküyor problem nerde olabilir.
Teşekkür ederim.

Hocam admin hesabını açın. Bilgisayar-yönetten kullanıcı hesapları bölümünde vesteli aktif yapın.büyük ihtimal vestel kullanıcı hesabı pasif ..

Yok hocam oda aktif,et açılırken admin hesabından açılmaya çalışıyor hatta direk parola hatalı ekranı geliyor,kullanıcı değiştir de ise vestel hesabı başka hesap olarak gözüküyor hesap adına vestel yazınca açılıyor...Yönetten iki hesapta aktif...

Denetim Masası kullanıcı heaapları bölümünden vestel kullanıcısına bir parola koyup tekrar deneyin sonra parolayı kaldırın. İşe yaramazsa regeditte vestel kullanıcısını aratıp yanlış olan bir ayarı düzeltmeniz gerekebilir. Başka da aklıma bişey gelmedi .)

Denetim Masası-Kullanıcı Hesapları-Gelişmiş kullanıcı profili özelliklerini yapılandırın (solda)-Varsayılan Profil-Kopyala-Gözat-C:\Kullanıcılar\Vestel-Tamam-Değiştir-Vestel yazın-Adları denetle-Tamam.

Kapatıp açın. Düzelmezse:

Denetim Masası-Kullanıcı Hesapları-Gelişmiş kullanıcı profili özelliklerini yapılandırın listesinde görülen "bilinmeyen" (veya öyle bir şey) seçin ve sile basın. Kapatıp açın. Düzelmesi lazım.

admin hesabını bilgisayarım-yönet-kullanıcılardan devre dışı bırakın.aktif olan sadece vestel hesabı kalsın.

BBNET
Geri