.ders işliyorduk ortada kaldıkkitabın tamamı açılırsa çok iyi olur teşekkürler...
Bir de kitaptaki karekodlar üzerine tıklanabilir olarak ayarlanırsa çok rahat ederiz teşekkürler.Merhaba arkadaşlar. Yayınevine internet erişimi olmayan okullardan çevrimdışı kullanılabilecek şekilde z kitap uygulaması talebi gelmiş. Yayınevide şuanda hem windows hem pardus için z kitap uygulaması hazırlıyor. Bu sebeple diğer kısmı tanıtım amaçlı kısıtlamışlar. Z kitap uygulamasını bu haftaya yetiştirmeye çalışıyorlar.
O şekilde olmasını özellikle istedik. Birkaç gün içinde z Kitap uygulaması yayınlanacak. Biraz ani bir karar olduğu için bu hafta bende zorluk yaşadım.Bir de kitaptaki karekodlar üzerine tıklanabilir olarak ayarlanırsa çok rahat ederiz teşekkürler.
Hocam hazır sizi görmüşken, kitapları yayınevinin anlaşmalı kitapçılarından aldığımızda da indirim geçerli oluyor muMerhaba arkadaşlar. Yayınevine internet erişimi olmayan okullardan çevrimdışı kullanılabilecek şekilde z kitap uygulaması talebi gelmiş. Yayınevide şuanda hem windows hem pardus için z kitap uygulaması hazırlıyor. Bu sebeple diğer kısmı tanıtım amaçlı kısıtlamışlar. Z kitap uygulamasını bu haftaya yetiştirmeye çalışıyorlar.
5lerin yeni mufredat kitabindan bahsediliyorBu kitap zaten eba kütüphanede var ve açılıyor. Kısıtlı değil ki
Hocam windows fotoğraf görüntüleyicide açık olan bir görselin, atıyorum fare imleci ekranın sağ üst tarafında iken tekerleği çevirince belli bir miktar genel yaklaşıp sonrasında tekerleği çevirdikçe imlecin olduğu bölge yi yakınlaştırmaya devam ediyorya ve de yakınlaştırma yapınca da fare ile yakınlaşan yeri sağa sola yukarı aşağı sürükleme olsa daha kullanışlı olacağını düşünüyorum, demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir aslında dediklerimin hepsi windows fotoğraf görüntüleyici özelliğinde var. eklenirse faydalı olur diye paylaşmak istedim.O şekilde olmasını özellikle istedik. Birkaç gün içinde z Kitap uygulaması yayınlanacak. Biraz ani bir karar olduğu için bu hafta bende zorluk yaşadım.
Evet anlaşmalı bayiler zaten liste fiyatı üzerinden güzel bir indirim yapıyorlar.Hocam hazır sizi görmüşken, kitapları yayınevinin anlaşmalı kitapçılarından aldığımızda da indirim geçerli oluyor mu
Keşke bu iletiyi bir gün önce yazmış olsaydınız. Sabah görüştüm z kitabı hazırlayan ekiple. İletirdim kendilerine. Yinede ulaşmaya çalışayım.Hocam windows fotoğraf görüntüleyicide açık olan bir görselin, atıyorum fare imleci ekranın sağ üst tarafında iken tekerleği çevirince belli bir miktar genel yaklaşıp sonrasında tekerleği çevirdikçe imlecin olduğu bölge yi yakınlaştırmaya devam ediyorya ve de yakınlaştırma yapınca da fare ile yakınlaşan yeri sağa sola yukarı aşağı sürükleme olsa daha kullanışlı olacağını düşünüyorum, demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir aslında dediklerimin hepsi windows fotoğraf görüntüleyici özelliğinde var. eklenirse faydalı olur diye paylaşmak istedim.