Akıllı Tahta İçin Sıfır Bir Yayınları Ders Kitabı

Kodla Büyü

nmk

Aktif Üye
Önceki yıllarda akıllı tahtada sıfırbir yayınlarının ders kitaplarına ulaşabiliyor, dersleri oradan işliyorduk. Ancak bu yıl kitapların sadece ilk 20 sayfası görünüyor. Forumda bu kitabın yazarları olduğu için bununla ilgili bir çözüm önerileri var mı?

Ücretli duruma geçecek veya reklam amaçlı kısıtlı kalacaksa moderatör arkadaşlar bir açıklama yapsada ona göre bir yol çizsek

Merhaba arkadaşlar. Yayınevine internet erişimi olmayan okullardan çevrimdışı kullanılabilecek şekilde z kitap uygulaması talebi gelmiş. Yayınevide şuanda hem windows hem pardus için z kitap uygulaması hazırlıyor. Bu sebeple diğer kısmı tanıtım amaçlı kısıtlamışlar. Z kitap uygulamasını bu haftaya yetiştirmeye çalışıyorlar.

Evet çıkana kadar kısıtlamasalardı keşke. Ben de ortada kaldım resmen. Yayıneviyle iletişime geçilse keşke belki düzeltirler

Merhaba arkadaşlar. Yayınevine internet erişimi olmayan okullardan çevrimdışı kullanılabilecek şekilde z kitap uygulaması talebi gelmiş. Yayınevide şuanda hem windows hem pardus için z kitap uygulaması hazırlıyor. Bu sebeple diğer kısmı tanıtım amaçlı kısıtlamışlar. Z kitap uygulamasını bu haftaya yetiştirmeye çalışıyorlar.
Bir de kitaptaki karekodlar üzerine tıklanabilir olarak ayarlanırsa çok rahat ederiz teşekkürler.

Hocam hazır sizi görmüşken, kitapları yayınevinin anlaşmalı kitapçılarından aldığımızda da indirim geçerli oluyor mu

Bu kitap zaten eba kütüphanede var ve açılıyor. Kısıtlı değil ki

O şekilde olmasını özellikle istedik. Birkaç gün içinde z Kitap uygulaması yayınlanacak. Biraz ani bir karar olduğu için bu hafta bende zorluk yaşadım.
Hocam windows fotoğraf görüntüleyicide açık olan bir görselin, atıyorum fare imleci ekranın sağ üst tarafında iken tekerleği çevirince belli bir miktar genel yaklaşıp sonrasında tekerleği çevirdikçe imlecin olduğu bölge yi yakınlaştırmaya devam ediyorya ve de yakınlaştırma yapınca da fare ile yakınlaşan yeri sağa sola yukarı aşağı sürükleme olsa daha kullanışlı olacağını düşünüyorum, demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir aslında dediklerimin hepsi windows fotoğraf görüntüleyici özelliğinde var. eklenirse faydalı olur diye paylaşmak istedim.

Hocam windows fotoğraf görüntüleyicide açık olan bir görselin, atıyorum fare imleci ekranın sağ üst tarafında iken tekerleği çevirince belli bir miktar genel yaklaşıp sonrasında tekerleği çevirdikçe imlecin olduğu bölge yi yakınlaştırmaya devam ediyorya ve de yakınlaştırma yapınca da fare ile yakınlaşan yeri sağa sola yukarı aşağı sürükleme olsa daha kullanışlı olacağını düşünüyorum, demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir aslında dediklerimin hepsi windows fotoğraf görüntüleyici özelliğinde var. eklenirse faydalı olur diye paylaşmak istedim.
Keşke bu iletiyi bir gün önce yazmış olsaydınız. Sabah görüştüm z kitabı hazırlayan ekiple. İletirdim kendilerine. Yinede ulaşmaya çalışayım.

ilksms
Geri