Akıllı ip atkı örneği

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar erkek arkadaşıma atkı örmek istiyorum akıllı ipten, zira diğer türlüsünü pek beceremiyorum:( Geçen tuhafiyeden bir ip aldım fiyasko oldu o seri sorunluymuş sanırım desen saçma sapan birşey çıktı firma yünleri yollayın yenisini yollayalım dedi ama ördüklerim boşa gitti diye hevesim kaçtı:(
Denediğiniz güzel bir atkı örneği varsa ipin marka ve numarasını yollarmısınız hatta atkının resmini de yollarsanız duacınız olurum.

aynı olay benim de başıma gelmişti. Pek anlamam da örgüden ipten, inşallah marifetli arkadaşlardan yardımcı olabilecek çıkar, kolay gelsin şimdiden. Atkı için sanırım selanik örneği en uygun olyor erkek için, iki satırda bir ilerliyor ama yumuşacık olur.

akıllı ipten çok hoş durur tabi ama hiç örmedim ben
eşim, sevgiliyken asker dönüşü ben de ona koyu beşiktaşlı diye siyah-beyaz atkı örmüştüm çok beğenmişti
atkı güzel fikir hediye için :alkis:

şu başlığı görünce akıılı ip numarası geliyor aklıma.o da ne ki diye düşünüyorum bir kaç saniye:)

grandmasterb' Alıntı:
şu başlığı görünce akıılı ip numarası geliyor aklıma.o da ne ki diye düşünüyorum bir kaç saniye:)
:D
ilk gördüğümde ben de bu ne ki dedim sonra bayanlar kulübü yazısını göründe heeeee dedimmmmm :D

:)))İçimiz dışımız bilgisayar olmuş birazda bilgisayardan uzaklaşma amaçlı örgüye yönelmeye çalışıyorum ben de:)

Enterprise' Alıntı:
:)))İçimiz dışımız bilgisayar olmuş birazda bilgisayardan uzaklaşma amaçlı örgüye yönelmeye çalışıyorum ben de:)
çok iyi fikir hocam süper stres atılıyor lakin ev işlerinden fırsat bulamıyorum ki dinlenmeye vakit kalınca yatıyorum aşağı :)

ayyy eski günlerimi özledim bir ara örgü kazak modası vardı, 2 günde bir kazak bitirip giyerdim, şimdi efeyle örgü ve şiş düşünemiyorum.
hocam selanik güzel olur ama iki sıra örünce bir sıra ilerler sıkılabilirsin.
nakonun çok güzel akıllı ipleri var onlardan alıp 5 numara ile lastik örebilirsin. 2 ters 2 düz çokta güzel olur hatta kullanırsa bere ile takım yapabilirsin.

Hocam bere kullanacağını pek sanmıyorum atkıyı bile hatır için takacaktır eminim tabi beceripte bitirebilirsem:)

sabahtır ip i 'aypi' diye okuyup baslığı anlama calısıyorum :? ALLAH ım kendimi hiç iyi hissetmiyorum :)

Gittim aldım bugün bi ip nolursunuz yardım bunun genişliği benim elimle 1 karış oldu tam 17-18cm yani 40 ilmikten yap dedi tuhafiyeci kız çok dar değilmi erkek için yardımmmmmmmmmmmmmmmm

kaç numara şişle örüyorsunuz hocam o önemli, ilmek sayısı ipin kalınlığına göre değişir ama 40 çok az zaten lastik örecekseniz ördükçe toplar o

Tamam Hocam bu hafta içinde bitecek inşallah geceden beridir 7 saat non stop ördüm otomatiğe bağladım artık atkımda atkım diye tutturdu eleman:)şişlerimi ince vermişler sanırım biraz 4.5 numara ör ör bitmiyor 2. ip bitti ama 3.yüde örücem sanırım bu gece de sabahlamayı planlıyorum eskiden geceleri ders çalışırdık şimdi de harıl harıl atkı örüyoruz:)Boyunun ne kadar olması gerekir acaba bikaç gündür görüşemediğimizden ölçemedim ama kendi boyu kadar olsa yeterlimidir ki 1.80 falan örsem yetermi acep bide püskülleri olacak sonuçta

BBNET
Geri