Aile için araç önerisi(SW mu Doblo veya KANGOmu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serhal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

serhal

Site Gezgini
2 çocuk olunca biraz büyük araç düşünelim dedik. Fiyat olarakta baya kısıtlı 18000 max. Focus 1.6cc 2.0cc 2000 model araclara bakıyorum ama hiç kullanmadım. Ticari Doblolaroda hiç kullanmadım. Önerilerinize açığım.

hocam arkadaşımın kangosu var 1.5 dci az yakıyo baya. tamam performanslı bi araç değil ama bence çok rahat işini görür

doblo kangoya göre daha iyi ama multijet motor olanına bak hocam..

Hocam bana kalırsa hiç kamyonet türü araçlarla uğraşma. (Doblo, Connect, Caddy vb.) Zira bunların her yıl muayene ve hız limiti sorunları var.
Tatillerde 3-4 valiz ile seyahat eden biriyim. Megane 2 Sedan Pirivilige var bende. İşimi çok çok rahat bir şekilde görüyor. C sınıfı ( Renault Megane, Toyota Coralla, Ford Focus, Honda Civic, Skoda Octavia WW Bora veya Jetta vb...) sedan ve bagajda lpg tankı olmayan bir araç senin işini çok rahat görür...

3 yıldır doblo kullanıcısıyım. Çok memnunum.
18.000 TL ye kendi sınıfında alınabilecek en iyi araç Doblo.

sehzade' Alıntı:
Hocam bana kalırsa hiç kamyonet türü araçlarla uğraşma. (Doblo, Connect, Caddy vb.) Zira bunların her yıl muayene ve hız limiti sorunları var.
Tatillerde 3-4 valiz ile seyahat eden biriyim. Megane 2 Sedan Pirivilige var bende. İşimi çok çok rahat bir şekilde görüyor. C sınıfı ( Renault Megane, Toyota Coralla, Ford Focus, Honda Civic, Skoda Octavia WW Bora veya Jetta vb...) sedan ve bagajda lpg tankı olmayan bir araç senin işini çok rahat görür...
+1
Bagajında ince tüpte olabilir.

kango doblo alırsın vereceğin fazla vergi ve her yıl muayene ile az yakmasının hiçbir esprisi kalmıyor. sıfır almayacaksın hele kango doblo yıllık sana rahat 400 tl bakım masrafı yapar.bendede vardı bu tarz araba sattım kurtuldum.7 kişilik aile araçlarını düşünebilirsin.opel zafira, toyota verso vb. gibi

18000 tl yi geçemiyorsan Fiat'ın sedan arabalarından bakmanı öneririm. Ticari tarzı arabalar ile heryıl muayeneye girmekten bıkacaksın keza arkadaşlarımız bin pişman aldıklarına.

nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum.

adam max 18 bin diyor c max alın diyonuz. varsa 18 bine c max gösterin de alalım.

hocam bende de 2 çocuk var. mazda 3 vardı. sığamadım. gittim connect aldım. aman yakıta vergiye param gitçek diye korkuyorsan alma.

ama benim böyle takıntılarım yoktur diyorsan al bunlardan rahat raahat seyahat et. ben çok memnunum walla.

baktın olmadı cmax alırsın :)

(sedAn)
fiat linea bagaj hacmi 500lt************** 20 bin tl dizel temiz bulunur
-Renault Fluence 530 Lt
-Volkswagen Jetta 527 Lt
-Ford Focus Sedan 527 Lt
-Renault Symbol 506 Lt
-Honda City 506 Lt

Hafif ticaride Doblo önde
yayla gibi araba istiyorsan

Fiat Doblo 25.011 satış türkiyede en çok satılan araç

ya da seçeneklerde
Opel Combo 1.3 CTDI da olabilir
tabii vergiyi de hesaba katmak gerek

sayın hocam doblonun hususi otomobil olan modellerini seçersen hep bagajın büyük olur hemde otomobil keyfi ile vergisi az, muanesi 2 yıl vs olur o tür araçlara bakabilirsiniz...

2009 model,dizel, 1.3 multijet doblo sahibiyim.
Araçtan memnunum. Ön koltuklar,arka koltuklar, bagaj yayla gibi :D Çift sürgülü olması da ayrı bir güzel :)
Fakat vergisi ve her yıl muayenesi beni bıktırdı. Ayrıca eşim için de otomatik vites araç düşündüğüm için satacağım.
Tekrar soruna gelirsek hocam, geniş araba istiyorsan Doblo yu öneririm. Güzel araba...

marasliyim' Alıntı:
KARTAL AL HOCAM BAGAJI ACAYİP GENİŞ HELE BİR DE ARKA KOLTUĞU YATIRDIN MI VAR YAA

bizimde vardı bir zamanlar kartal, çingen arabası diye dalga geçerlerdi esnaflar :)

kaybil' Alıntı:
marasliyim' Alıntı:
KARTAL AL HOCAM BAGAJI ACAYİP GENİŞ HELE BİR DE ARKA KOLTUĞU YATIRDIN MI VAR YAA

bizimde vardı bir zamanlar kartal, çingen arabası diye dalga geçerlerdi esnaflar :)

Kartal düşünmedim değilde. uzun yol direksiyonu sert gelemez bana :)

C-max gücümüz yetmez.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7081/detay galiba bunu alacağım. Dobloların hususi bulunmuyor. Hep ticari denk geldi. Hususu uygun fiyata denk gelirse kaçırmam.

BBNET
Geri