afiş nasıl gidiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 6fatma8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu nasıl olmuş çerçeve içindeki resimleri öylesine yerleştirdim başka resimler koymayı düşünüyorum

hocam öncelikle türkçe karakter desteği olan bir font kullanmanızı tavsiye ederim.

hocam bu basılcakmı?
basılacaksa kaça kaç basılacak eğer a3 falansa yada daha büyük bu resim kareler
öncelikle baskı boyutuna göre dpi yüksek resimler kullanmalısınız.
büyütünce bozulmamalı yüksek çözünürlüklü olmalı

evet hocam basılacak büyütülünce bozulmuyor resimleri zaten geçici olarak yerleştirdim dallardakileri yani
görünüş olarak nasıl olmuş peki

arka plana kare kare çalışan kişilerin fotoğrafları atılabilir bence boş gri renk biraz etkisiz olmuş.canlandırabilrisiniz diye düşünüyorum

Fikir güzel ama tasarım kötü. Daha güzel garafikler seçersen ve renk konusuna dikkat edersen süper olur.

Yuvarlakların içindeki resimlerin çözünürlükleri kötü görünüyor daha kalitelilerini kullanın derim

Hocam tavsiyem bunu bastırmayın
Farklı bir tasarım kurgulayın.
Renk ve kullandığınız grafikleri değiştirin.

fon siyah olsa ağaç kahverengi oval tanıtımlar sarı yazıda beyaz güzel olurdu derim ama bu alide güzel sayılır

LEFKE' Alıntı:
fon siyah olsa ağaç kahverengi oval tanıtımlar sarı yazıda beyaz güzel olurdu derim ama bu alide güzel sayılır
hocam burda amaç kuyumculuk bölümünü ön planta tutmak o yüzden gümüş ağaç kullanmayı tercih ettim diğer dediklerinizi deneyim bir :)

Hocam arka plana da bir iki havuç resmi koy. Beypazarlılar sever :)

Şaka bir yana tasarımınla ilgili düşünceleriniz güzel hocam. Yazıyı üste ya da alta koymayı denesen. Ağaç tek başına sayfanın ortasında dursa nasıl olur acaba? Bir de ağacı gümüş renk güzel düşünmüşsün. Gümüşle alakalı eyv. fakat arka plan rengini değiştirmeyi düşünebilirsin sanırım.

BBNET
Geri