E emin.umut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 377 11 Ocak 2008 #1 Akşam bilişim çocuk 2 yi tamamlıyordum biraz canım sıkıldı , afiş yapayım dedim ortaya bu çıktı;
atungad Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,030 25 Şubat 2008 #5 Hocam çalışmanız güzel olmuş. Bilişmle ilgili bir obje olsa içeriği daha iyi simgeler diye düşünüyorum..
Hocam çalışmanız güzel olmuş. Bilişmle ilgili bir obje olsa içeriği daha iyi simgeler diye düşünüyorum..
F fatmazehra Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 25 Şubat 2008 #6 güzel olmuş hocam ... ben de photoshop öğrenmek istiyorum ama nerden başlayacağım konusunda kafam karışık ders ya da site önerir misiniz?
güzel olmuş hocam ... ben de photoshop öğrenmek istiyorum ama nerden başlayacağım konusunda kafam karışık ders ya da site önerir misiniz?
adiyif Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 468 25 Şubat 2008 #7 phtotshop derslerı dıye aratırsanız var hocam hazır derler ıstersenız upload edebılırım
m17h41r Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 477 7 Mart 2008 #8 Hocam güzel olmuş bende bir poster hazırlıycam. Hangi program ile yaptınız ve bir tavsiyeniz var mı ?
Hocam güzel olmuş bende bir poster hazırlıycam. Hangi program ile yaptınız ve bir tavsiyeniz var mı ?
hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 9 Mart 2008 #9 Gayet güzel olmuş. Emin hocam ellerinize sağlık
@lperen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,069 9 Mart 2008 #11 Hocam eminim daha güzelini yapabilirsin.