ADSL servisimi değiştireceğim , öneri istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan allpier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

allpier

Aktif Üye
ttnet kullanıcısıyım , netlimitsiz yalın internet kullanıyorum yani aylık 8mbps sınırsız ve birkaç aydır 82 tl ödüyorum .kullandığım hizmete karşılık bu fiyat çok fazla diye düşünüyorum. bulunduğum yerde fiber yok.bizi sömürmesinden sıkıldım , ttnet'ten başka ADSL hizmeti veren güvenilir bir firma araştırıyorum önerilerinizi bekliyorum.

taahhüt verirseniz indirim vardı galiba yalın internette dün Telekomun önünden geçerken gördüm 12 ay 52 veya 59 TL olması lazım. küsuratlı yazmışlardı tam emin değilim.

iki sene taahüte 55 tl yapıyor diye biliyorum bende telefon hattı olduğu için telefonlu sınırsız internet var 3 ay oldu taahüt vereli 2 yıllık 39 tl bu da pahallı ama ne yaparsınız

allpier03' Alıntı:
http://www.doping.com.tr/Kampanyalar/Internet/Haftanin-Firsati-Doping-Internet
dopingde kapanya var
doping kullanan varmı? varsa

sorun yaşadınız mı ? hız nasıl? müşteri hizmetleri nasıl?
epey geç bir cevap olacak anlaşılan ancak belki soruya cevap arayanlara çözüm olur

ben süperonline abonesiydim sadece 2 yıl bittiği için yalın internete geçeyim dedim abartısız defalarca aramalar ve devam eden faturalar toplamında tam 2 ay beni oyaladılar ve artık kapatın sizden kurtulmak istiyorum dedim telefonda
bu defa verdiği modemi istediler eyvalla dedim bekleki modemi vereceğim yeri söylesinler
en son modem için 150 tl fatura gelince delirdim sizi mahkemeye vereceğim dedim telefonda .modemi almak için hiçbir girişimde bulunmadan bana modem faturası kesiyorsunuz dedim 2 günde kargo bilgisi gönderdiler nihayet.gönderdim modemlerini faturam iptal edildi ve Superonline den kurtuldum

sonrasında sizin gibi adsl ama kim demeye başladım.çok büyük firmadan böyle muamele görünce oğlum gözün kapalı istediğin servise dal dedim kendi kendime ve doping yalın adsl tercih ettim.adamlar telefonuma mail kutuma tüm bilgileri 2 hafta içinde gönderip bağlantımı yaptılar.telefon aboneliğimi sonlandırdım.şu anda adil kullanım kotalı sınırsız 8 mbit ve telefonsuz internetim var.ayda sadece 59 tl ödüyorum

Ocak ayı gibi 1 yıl taahhütle ttnet aboneliğimi uzattım. Yalın 8 Mbit'e kadar sınırsız, adil kullanım kotalı tarifeye 52 TL ödüyorum.
İşin aslı smile, doping vs. gibi firmaların hepsi TTNET'ten aldığı hizmeti size satıyorlar. Bu nedenle ttnet'ten daha uygun fiyata verebileceklerini sanmıyorum. Zamanında yaptığım araştırmalarda hepsinin sözleşmesinde bir yerlerde sıkıntı bulunuyordu. Örneğin yukarıdaki arkadaşınki gibi modem ücreti almalar, taahhüt sonunda modemi geri istemeler, yazdıkları fiyata 15 TL'lik yalın internet ücretini eklememeler. Bütün bunların ötesinde karşınızda bir muhatap bulamamanız, her işinizi telefonla halletmeye çalışmanız en büyük sıkıntılarından.
Bu nedenle her ne kadar tekel olmasını onaylamıyor olsam da en iyisi yine TTNET'ten almak. En azından bir müdürlüğe gidip, yüz yüze işinizi halletme şansınız olabiliyor.
3 yıldır birkaç sıkıntı dışında TTNET'te problem yaşamadım.
Eğer superonline'nın bulunduğunuz yerde fiberoptik alt yapısı varsa, TTNET'e alternatif olarak olarak onu düşünebilirsiniz. Digiturk vs. aboneliğiyle uygun kampanyaları olabiliyor.

Re: Ynt: ADSL servisimi değiştireceğim , öneri istiyorum

allpier03' Alıntı:
ttnet kullanıcısıyım , netlimitsiz yalın internet kullanıyorum yani aylık 8mbps sınırsız ve birkaç aydır 82 tl ödüyorum .kullandığım hizmete karşılık bu fiyat çok fazla diye düşünüyorum. bulunduğum yerde fiber yok.bizi sömürmesinden sıkıldım , ttnet'ten başka ADSL hizmeti veren güvenilir bir firma araştırıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Turksat kablo net kullaniyorum uc yildir cok memnunum altyapi varsa tavsiye ederim

yaklaşık 7 yıl ttnet kullandım

hiçbir zaman istediğim veya satınaldığım hızlara erişemedim

sorun yaşadığım söylenemez ama faturalar sabit telefon veya yalınla beraber hizmet ederinden çok fazla geliyordu

6 ay önce süperonline a geçtim

tablet hediyeli 50 mbps 100 gb adil kullanım ilk yıl 62 sonraki yıl 72 tl taahhütlü ve telefon ücreti konuşursan öde şeklinde

binamızda alt yapısının olması çok iyi oldu

hız olarak ve müşteri hizmetleri şeytan kulağına kurşun harika

şu ana kadar problem yaşamadım ve şiddetle tavsiye ederim

bir de sanırım kendi alt yapısını kullanıyor yani ttnet e bağlı değil

Yıllardır smile adsl kullanıyorum.Şimdi dsmart olarak hizmet veriyor.Diğer tüm firmaları da farklı yerlerde kullandım.Smile adsl hepsinden bir adım önde oldu hep.Bazı arkadaşlar ttnet'le aynı altyapıyı kullandığını söyleyebilir ama internet yönetimini ttnet değil dsmart sağlıyor. Ttnet filtreleri hızın yavaşlamasına sebep olabiliyorken,dsmartta böyle bişey yok.Hatta bazı siteler ttnet ve superonline'da yasaklı görünüp açılmazken,dsmartta açılıyor.Taahhüt'lü tarifelerini tavsiye ederim,uygun fiyatlı oluyor.Taahhüt bitmek üzereyken sizi arayıp tekrar uygun bi kampanya yapıyorlar.

Ben de dsmart net liyim 8 mbit sinirsiza 49 veriyordum adamlar telefon acti 1 yil daha taahhut edin 31.9 yapalim dediler ben de niye daha once aramadiniz dedim :)

BBNET
Geri