Ocak ayı gibi 1 yıl taahhütle ttnet aboneliğimi uzattım. Yalın 8 Mbit'e kadar sınırsız, adil kullanım kotalı tarifeye 52 TL ödüyorum.
İşin aslı smile, doping vs. gibi firmaların hepsi TTNET'ten aldığı hizmeti size satıyorlar. Bu nedenle ttnet'ten daha uygun fiyata verebileceklerini sanmıyorum. Zamanında yaptığım araştırmalarda hepsinin sözleşmesinde bir yerlerde sıkıntı bulunuyordu. Örneğin yukarıdaki arkadaşınki gibi modem ücreti almalar, taahhüt sonunda modemi geri istemeler, yazdıkları fiyata 15 TL'lik yalın internet ücretini eklememeler. Bütün bunların ötesinde karşınızda bir muhatap bulamamanız, her işinizi telefonla halletmeye çalışmanız en büyük sıkıntılarından.
Bu nedenle her ne kadar tekel olmasını onaylamıyor olsam da en iyisi yine TTNET'ten almak. En azından bir müdürlüğe gidip, yüz yüze işinizi halletme şansınız olabiliyor.
3 yıldır birkaç sıkıntı dışında TTNET'te problem yaşamadım.
Eğer superonline'nın bulunduğunuz yerde fiberoptik alt yapısı varsa, TTNET'e alternatif olarak olarak onu düşünebilirsiniz. Digiturk vs. aboneliğiyle uygun kampanyaları olabiliyor.