Adrese Kayıt Sistemine kayıt yaptırmamaın ceası nedir? :(

Kodla Büyü

danis44

Üye
Arkadaşlar ben forumda yeniyim

BEnim adresim evlenmeden önceki ailemin evi gözüküyordu.ben evlendim ailemde o evden taşındı.benim iametgahla herhangi bir işim olmadığından ve açıkcası üşendiğimden ikametgahımı evime almadım.KAyınvalidemle oturuyorum.şimdi bir araba alıcam noterden adresimin çıkmadığı söylendi.önceki adresten silinmişim.ve cezası vardı dendi.ya 329 tl ya da 720 tl ceza ödeyecekmişim.Arkadaşlar benim yarın satışı mutlaka almam lazım çünkü aracın parasını çoktan ödedim.başka paramda kalmadı.BEn bu cezayı ödemeden kaydımı istediğim adrese alamayacakmıyım.ceza ödemedim diye mağdurmu olucam.bu cezayı ödemeden işlemini yapan var mıdır.arkadaşlara soruyorum.yok mu bunun bir kolayı yahu.

cezayı ödemeden adres değişikliği yaparsınız. ceza yeni adresinize tebliğ edilir sonrada ödersiniz.

namaldish' Alıntı:
cezayı ödemeden adres değişikliği yaparsınız. ceza yeni adresinize tebliğ edilir sonrada ödersiniz.
cevap verdiğin sağol arkadaşım ama cezayı mutlaka alırlar ben den değil mi? idari para cezası mıdır bu?taksit falan yapmazlar mı çok sıkıştım bu aralar.

ben ödemedim memur yaptı bir güzellik. kızıma nüfus cüzdanını alırken aradan çıktı. ben de çok sıkılmıştım o zaman iyiliği unutamadım. ama geçti üstünden belki artık yapılamıyordur. önce bir gidin bakalım ne diyecekler. o kadar çok yapmayan etmeyen var ki çok sorun çıkartmayacaklardır diye düşünmek istiyorum.

ben ödendiğine şahit olmadım hiç hocam bi yolu olmalı diye biliyorum araştırın

Ödeme meselesini bilmiyorum ama ceaz yiyen birçok veli biliyorum .. malum sebeblerden..
İş uzayacaksa arabayı eşinin üzerine al...

Hocam para ödemeden işlemin yapılıyor. İşlemi yaptığı andan itibaren 15 gündü galiba, o kadar süre içinde istersen cezayı indirimli ödeyebiliyosun. Taksit imkanı ise var ve indirimsiz fiyat üzerinden yapılıyor. Geçen ay ben de ödedim ordan biliyorum :x

329 lira "adres boşa düştüğünde" ödenen ceza, 720 lira "yanlış adres beyanı" cezası. İkamet önemli. 2 dakikalık iş halbuki. Geçmiş olsun.

BBNET
Geri