Adobe Photoshop

Kodla Büyü
valla hocam her programda olur. böyle asimetrik ve gölgli yapmak istersen photoshop en iyisi olur ama daha basit programlardada yaparsın.

tunash' Alıntı:
valla hocam her programda olur. böyle asimetrik ve gölgli yapmak istersen photoshop en iyisi olur ama daha basit programlardada yaparsın.

Tamam hocam photoshop kullanmayı biliyorum da photoshopta nasıl böyle yaparım anlatırmısınız ?

chernobil' Alıntı:
tunash' Alıntı:

Tamam hocam photoshop kullanmayı biliyorum da photoshopta nasıl böyle yaparım anlatırmısınız ?
slm. eğer photoshopla aşinalığın varsa basit bi şekilde anlatıyım.
önce üçgeni çiz, çizdiğin üçgeni layer via copy yap daha sonra layer kopyasını çıkardığın üçgeni layer style'den gölgelendirmeyle(inner shadow....vb) istediğin şekle getirebilitsin.
eğer biraz eğik olmasını istiyorsan CTRL-T ile yapabilirsin. aklıma gelenleri yazdım. umarım işine yarar. kolay gelsin

önemli olan üçgeni çizmek öncelikle üçgenide polyganol lasso tool ile çizebilirsin çok basit gerçekten onunla çizmek :)

BBNET
Geri