Adobe CS4-ürünün lisansı bitmiştir

Kodla Büyü

ankbote

Site Gezgini
Arkadaşlar, okula gönderilen adobe cs4 programlarını yükledim bilgisayarıma. seri numarasını girdim kabul etti ancak programları açmaya çalıştığımda "ürünün lisansı bitmiştir" uyarısı alıyorum. nasıl çözebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

benim de kurulu olan ve çalışan programım çalışmıyor aylardır. Lisans süresi dolduğu için. Bu yıl verilmesi gereken lisanslar verilmedi henüz...

Hocam uyarıyı veren yanlış hatırlamıyorsam şudur: "cache.db", "program files\common files yada program files\adobe" içinde cache.db olarak aratınca çıkacaktır.Siz iyisi mi ikisinde de çıkarsa bunları silin.Ve tekrar bi geçerli key bulup programı açmadan önce de (C:\windows\system32\drivers\etc\hosts) host dosyasını notepad ile açıp (tekrar kontrolü engellemek için) şu satırı alta ekleyin derim 127.0.0.1 activate.adobe.com

baybayrak' Alıntı:
Hocam uyarıyı veren yanlış hatırlamıyorsam şudur "program files/common fles yada program files/adobe" içinde cache.db olarak aratınca çıkacaktır.Siz iyisi mi ikisinde de çıkarsa bunları silin.Ve terar bi geçerli key bulup programı açmadan önce de (C:\windows\system32\drivers\etc\hosts) host doyasını notepad ile açıp tekrar kontrolü engellemek için şu satırı alta ekleyin derim 127.0.0.1 activate.adobe.com .

Hocam Allah razı olsun, ne muradınız varsa versin, işe yaradı gerçekten. Çok teşekkürler...

Aaaah hocam ya asıl böyle içten duaya ben nasıl sevindim bi bilsen :) (var bi muradımda o bakımdan, olma ihtimali bile hoş geldi işte) :roll:

ben bulamadım bu cache.db dosyasını bilgisayarda arattım yine yok
bulanlar nasıl buldu şaşıyorum
gizli dosyaları gösteride işaretledim sonuç aynı bu dosya yok
bulanlar tam olarak yerini söyleyebilir mi acaba

Çok teşekkürler hocam, bi dua da benden aldınız : )

cache.db dosyam C:\Program Files (x86)\Adobe içindeydi benim.

BBNET
Geri