Merhaba ,
Faz1leri ağ üzerinden klonlamaya çalışıyorum.
İmajı oluşturup ana bilgisayara attım. İmaj dosyasını windows 7 üzerinden paylaşıma açtım.
öğrenci bilgisayarını acronis 9.1 boot cd ile başlatıp recovery etmeye çalışıyorum.
Ağı görüyor
Ana bilgisayarı görüyor
Ancak paylaşılmış klasörlere ulaşırken kullanıcı adı ve şifre soruyor. Geçerli bilgileri girmeme rağmen imaj dosyasına ulaşamıyorum haliyle.
Windows 7'deki paylaşımdan kaynaklanıyor galiba.
Windows 7 de paylaştığım dosyaları xp yüklü bütün bilgisayarlar parola sormadan görebiliyorlar.
Ne önerirsiniz?
----
Çözüm :
Acronis true image home 2010 başlangıç cd si ile sistemi başlatınca windows 7 deki paylaşımları sorunsuz olarak görebildim.
Sorunun çözülmesinde katkılarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim.
Acronis 2010 başlangıç cdsini gönderen @elrond hocama ayrıca teşekkür ederim
Faz1leri ağ üzerinden klonlamaya çalışıyorum.
İmajı oluşturup ana bilgisayara attım. İmaj dosyasını windows 7 üzerinden paylaşıma açtım.
öğrenci bilgisayarını acronis 9.1 boot cd ile başlatıp recovery etmeye çalışıyorum.
Ağı görüyor
Ana bilgisayarı görüyor
Ancak paylaşılmış klasörlere ulaşırken kullanıcı adı ve şifre soruyor. Geçerli bilgileri girmeme rağmen imaj dosyasına ulaşamıyorum haliyle.
Windows 7'deki paylaşımdan kaynaklanıyor galiba.
Windows 7 de paylaştığım dosyaları xp yüklü bütün bilgisayarlar parola sormadan görebiliyorlar.
Ne önerirsiniz?
----
Çözüm :
Acronis true image home 2010 başlangıç cd si ile sistemi başlatınca windows 7 deki paylaşımları sorunsuz olarak görebildim.
Sorunun çözülmesinde katkılarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim.
Acronis 2010 başlangıç cdsini gönderen @elrond hocama ayrıca teşekkür ederim