acronis 2013 sorun?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar bi pc nin imajını hard diskime aldım,diğer pc lere bu imajı yükleyemiyorum..yükleyeceğim sürücüyü seçemiyorum.sizce neyi yanlış yapıyorum kafayı yiyecem

ya da şöle anlatayım image nı aldığım pc ye tekrar yükleyebiliyorum fakat lab.da ki diğer pc lere yükleyemiyorum..ana kart modelleri aynı pc lerin..yardımlarınızı bekliyorum dostlarım,yoksa tüm pc lere tek tek format atmak zorunda kalıcaz: :(

İmajını aldığınız partisyonun boyutunun, imajı atmak istediğiniz partisyonun boyutundan büyük olmadığından emin misiniz?

Eğer imajı atacağınız sistemlerin "C" haricindeki sürücülerinde önemli belgeleriniz yoksa Acronis Boot CD ile başlattıktan sonra Add New Disk seçeneğini kullanarak hedef diskinize öncelikle bir format atın. Dilerseniz bu menüden C-D gibi partisyonlar da ekleyebilirsiniz. Formatı attıktan sonra imajı geri yüklemeyi tekrar deneyin, muhtemelen olacaktır.

eğer yine sorun veriyorsa acronis cd den disk clone yapıp format attığınız bilgisayarın harddiski diğerlerine clone yapın hocam

birde kullandığınız versiyonu bilmiyorum ama
Acronis in UNIVERSAL RESTORE özelliği var. bunu kullanmayı deneyin
Tabi bunun için acronis boot cd / usb nizin Universal Restore özelliği kurulu bir acronis üzerinden oluşturulmuş olması gerekiyor..

recovery operation failed
hatasını alıyorum yedeğini diğer pc lere bi türlü kuramadım kafayı yiyeceğim :verymad:

yediğini aldğım pc yede kuramıyorum gene aynı hatayı veriyor neyi yanlş yapıyorum bi yardım üsdatlar..
yediği taşınır hardiskime aldım :S

hocam benimde aynı derdim var yükleyeceğim cyi sectikten sonra devam etmiyor.. tek tek formatta atmak istemiyorum var bi sıkıntı ama nerde

angelous' Alıntı:
hocam benimde aynı derdim var yükleyeceğim cyi sectikten sonra devam etmiyor.. tek tek formatta atmak istemiyorum var bi sıkıntı ama nerde
bende tek tek atmak istemiyorum ama mecbur kalacaz gibi,bişeyi kaçırıyorum ama neyi anlayamadım

by_katliam' Alıntı:
angelous' Alıntı:
bende tek tek atmak istemiyorum ama mecbur kalacaz gibi,bişeyi kaçırıyorum ama neyi anlayamadım

hocam sen istersen ghost kullan böle sorunlar yaşamassın, bende önceden acronis kullanıyordum bazı sorunlar yaşayınca ghosta geçtim...

stan007' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:
angelous' Alıntı:

hocam sen istersen ghost kullan böle sorunlar yaşamassın, bende önceden acronis kullanıyordum bazı sorunlar yaşayınca ghosta geçtim...
acronis daha kullanşlı diye denedim,normalde kolay ama benm kaçırdığım biyer var

BBNET
Geri