arkadaşlar bi pc nin imajını hard diskime aldım,diğer pc lere bu imajı yükleyemiyorum..yükleyeceğim sürücüyü seçemiyorum.sizce neyi yanlış yapıyorum kafayı yiyecem
xp hocamstan007' Alıntı:hocam işletim sisteminiz nedir?
bende tek tek atmak istemiyorum ama mecbur kalacaz gibi,bişeyi kaçırıyorum ama neyi anlayamadımangelous' Alıntı:hocam benimde aynı derdim var yükleyeceğim cyi sectikten sonra devam etmiyor.. tek tek formatta atmak istemiyorum var bi sıkıntı ama nerde
by_katliam' Alıntı:bende tek tek atmak istemiyorum ama mecbur kalacaz gibi,bişeyi kaçırıyorum ama neyi anlayamadımangelous' Alıntı:hocam benimde aynı derdim var yükleyeceğim cyi sectikten sonra devam etmiyor.. tek tek formatta atmak istemiyorum var bi sıkıntı ama nerde
acronis daha kullanşlı diye denedim,normalde kolay ama benm kaçırdığım biyer varstan007' Alıntı:by_katliam' Alıntı:bende tek tek atmak istemiyorum ama mecbur kalacaz gibi,bişeyi kaçırıyorum ama neyi anlayamadımangelous' Alıntı:hocam benimde aynı derdim var yükleyeceğim cyi sectikten sonra devam etmiyor.. tek tek formatta atmak istemiyorum var bi sıkıntı ama nerde
hocam sen istersen ghost kullan böle sorunlar yaşamassın, bende önceden acronis kullanıyordum bazı sorunlar yaşayınca ghosta geçtim...