alonewolf Site Gezgini Mesajlar 84 4 Eylül 2013 #1 acrobat readerda olan bir dik sayfayı yatay olarak nasıl kayıt edebilirim acaba? Her yolu denemdim başaramadım. adobe acrobat 9 pro kullanıyorum
acrobat readerda olan bir dik sayfayı yatay olarak nasıl kayıt edebilirim acaba? Her yolu denemdim başaramadım. adobe acrobat 9 pro kullanıyorum
habibocak Üye Mesajlar 0 4 Eylül 2013 #2 Sayın Hocam, Türkçe Kullanıyorsanız : Görünüm + Görünümü Döndür İngilizce Kullanıyorsanız : View + Rotate Saat yönünde istediğini oranda döndürebilirsiniz. İyi çalışmalar.
Sayın Hocam, Türkçe Kullanıyorsanız : Görünüm + Görünümü Döndür İngilizce Kullanıyorsanız : View + Rotate Saat yönünde istediğini oranda döndürebilirsiniz. İyi çalışmalar.
alonewolf Site Gezgini Mesajlar 84 4 Eylül 2013 #3 HOCAM sağolun dediklerinizi yaptıktan sonra fakat görüntü döndükten sonra işlemleri bitirip kaydediyorum. Eski hali ile kayıt oluyor
HOCAM sağolun dediklerinizi yaptıktan sonra fakat görüntü döndükten sonra işlemleri bitirip kaydediyorum. Eski hali ile kayıt oluyor
habibocak Üye Mesajlar 0 4 Eylül 2013 #4 Sayın Hocam, Önce pdf'yi farklı isimle yeniden kaydedin. Ondan sonra döndürme işlemi yapın. İyi çalışmalar.
Sayın Hocam, Önce pdf'yi farklı isimle yeniden kaydedin. Ondan sonra döndürme işlemi yapın. İyi çalışmalar.